Emppu Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 (editat) As lua Kakasaki pt ca pare o motoreta mai matura si are cuplu mai bun si in ture mai mici. Si powerul e superior. PS: si imi permit sa cred ca nu are o ciclistica atat de dezastruoasa. Editat Septembrie 13, 2009 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norian Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Aha ! Si daca adaug si GSR in ecuatie ? Ce spuneti in cazul asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 PS: si imi permit sa cred ca nu are o ciclistica atat de dezastruoasa. Hai ca nu asta am vrut sa zic ... Ziceam doar ca mie mi-a lasat un zambet mai mare sub casca Hornetul decat Z750...Dar ai dreptate in legatura cu cuplul si si puterea. Dar o poti rezolva simplu : Honda CB 1000 R ... ...Daca te-ai urcat si pe una si pe alta (banuiesc ca asa ai ajuns la lista de 2 motoare) si ti-a placut mai mult Kawa - go for it!!! Spor la cautari in continuare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norian Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Tot oscilez intre astea 3: GSR, Hornet si Z750... Avantajul GSR este ca se face in forma asta din 2006 si pot gasi una din 2007 in stare foarte ok pana in 3,500E Hornetul si Z750 cu fetele noi sub 4,000-4,300 nu am gasit. 5-700E diferenta la achizitie e totusi semnificativ. Ramane de vazut ce voi gasi. OT. Deocamdata luni am sala si in 24 traseul...Cica e ultimul examen pe anul asta in BV asa ca tre' luat din prima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 @norian - bafta la examen @pava - ai gasit ceva pana la urma? Despre mobra asta stiu cate ceva....e super in regula si are tot ce inseamna consumabil nou nout de vreo saptamana...dar va da mai multe detalii proprietarul... http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...000-234097.html Spor la cautari..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate