tibiche Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Salutare la toata lumea.Este cineva care poate sa ma ajute cu un sfat?Vreau sa fac o matrita ptr. o aripa si nu prea stiu din ce sa o fac si cum........merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Salutare la toata lumea.Este cineva care poate sa ma ajute cu un sfat?Vreau sa fac o matrita ptr. o aripa si nu prea stiu din ce sa o fac si cum........merci. de ce sa faci o matrita doar pt o aripa???aripa poti s-o confectonezi si cu putin ajutor din partea cui stie putina tinichigerie fara sa fie nevoie de matrita..... pentru motoreta din poza??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 ..sa fac o matrita ptr. o aripa si nu prea stiu din ce sa o fac si cum........ simplu: san din lemn, mulaj de ipsos sau silicon, valt cu role, etc.. nu inteleg de ce nu cauti o aripa gata facuta, pe care o poti adapta cu usurinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate