VEmpire Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Exista posibilitatea sa aveti vreunu p-acasa un cadru de jawa 350 cu acte cu tot??ca dooar piesa asta imi trebi sa pot sa merg si eu cu ea... proprietarul celuilalt cadru nu-i de gasit si nu stiu ce altceva sa fac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VEmpire Postat Februarie 26, 2006 Autor Share Postat Februarie 26, 2006 Macarr daca aveti vreo idee ce altceva as putea sa fac sa o pot pune pe sosea legal... ca eu nu stiu ce altceva sa fac...pot sa dau de fostu proprietar in alt fel??daca am numaru motocicletei?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 n-ai macar certificatu' de inmatriculare de la ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VEmpire Postat Februarie 27, 2006 Autor Share Postat Februarie 27, 2006 nope...decat nr de inmatriculare, si e nr vechi.Ma gandeam sa ma duc la politie poate pot sa gasesc vechiul proprietar dupa nr de inmatriculare!!Merge asa ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 nu prea cred... ei normal ca il au in baza lor de date pe proprietar da' nu cred sa dea datele lui oricui! stii unde sta (statea) ? poate reusesti sa afli ceva de pe la vecini! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 daca cunosti pe oricine de la politie te rezolva numa cu un telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataBOSSiawa Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 bai dane...o sa vb eu cu un prieten si o sa il intreb de cadru cu acte si de prinderea de la motor si de galeria de la admisie.poate te rezolv.vb sambata seara.treci pe la noi ca aducem jawa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VEmpire Postat Februarie 28, 2006 Autor Share Postat Februarie 28, 2006 Da...sa vad ce fac cu politia...poate o rezolv asa, da numa sa vrea proproietaru sa-mi vanda si actele...prosti aia care au luat-o fara acte... "bai dane...o sa vb eu cu un prieten si o sa il intreb de cadru cu acte si de prinderea de la motor si de galeria de la admisie.poate te rezolv.vb sambata seara.treci pe la noi ca aducem jawa." doar de galerie si de prindere ca poate fac rost de actele originale, las ca vin sambata cu mobritza sa ne intrecem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VEmpire Postat Martie 22, 2006 Autor Share Postat Martie 22, 2006 Wtf... Fushi la militzie sa dau de fostu proprietar si stupoare!!! Motocicleta nu apare nici dupa nr de inmatriculare nici dupa serie in registrii lor...WTF...cre ca ramane doar varianta cu cadru ca altceva nu stiu ce sa fac...la dracu si ce frumos e afara si eu ma dau tot cu mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataBOSSiawa Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 poate fac rost de stante si o sa o rezolvam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate