Andi Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 http://www.crash.net/uk/en/news_view.asp?c...cid=6&nid=83638 Vom avea curse pe cinste anul asta!Gibernau si Barros l-au mai batut pe Rossi cind aveau motoare aproximativ egale!Eu as paria in continuare pe "Doctor",totusi! Sa inceeeaaaapaaaa!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 da, sa inceapa odata... barros nu mi se pare achizitia cea mai buna, eu ii tin pumnii lui hayden. gibernau nu ma inspira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 14, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2004 Ai o idee fixa cu Hayden!E un pusti cu pile fara nici o sansa!Anul asta il spulbera Edwards!Plus Barros,Biaggi,Gibernau,Capirosi,Bayliss....deci poa' sa spere de la locul 7 in jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate