Crisan Catalin Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 salut.caut de ceva vreme un set motor de rs 125 din 2000 tip rotax 122 si nu gasesc second.va rog daca stiti pe cineva sau aveti sa imi lasati PM.daca nu motor intreg,biela cu bolt si role.mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 (editat) salut.caut de ceva vreme un set motor de rs 125 din 2000 tip rotax 122 si nu gasesc second.va rog daca stiti pe cineva sau aveti sa imi lasati PM.daca nu motor intreg,biela cu bolt si role.mersi ebay.com? am gasit acolo seturi pentru nsr care sunt mult mai rare de cat cele de rs. Editat Iunie 1, 2009 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crisan Catalin Postat Iunie 1, 2009 Autor Share Postat Iunie 1, 2009 ar fi o varianta dar parca nu m'as complica cu comenzi destea.mersi de sugestie astept oferte in continuare.mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Second??? Astea sunt niste piese care nu prea le poti pune second.... Placute de frana sau ulei tu pui second??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 aa poi cauta si tu pe bikeshop la cine dezmembreaza Rs125 is destui dar cumpara cilindrul k sa nu fie uzat zgariat ovalizat si cumparati piston nou...... daca nu gasesti dami PM si te ajut io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crisan Catalin Postat Iulie 9, 2009 Autor Share Postat Iulie 9, 2009 mersi de intentii.problema e aproape rezolvata.cilindru alezat cu piston la cota potrivita si ambielaj schimbat...mersi topic inchis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 mersi de intentii.problema e aproape rezolvata.cilindru alezat cu piston la cota potrivita si ambielaj schimbat...mersi topic inchis cate te-au costat toate actiunile astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 am eu cilindru de aprilia 125 rs si cu motor rotax 122 si de rotax 123 ma gasesti pe mail sau pe mess la puiuraul@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 salut.caut de ceva vreme un set motor de rs 125 din 2000 tip rotax 122 si nu gasesc second.va rog daca stiti pe cineva sau aveti sa imi lasati PM.daca nu motor intreg,biela cu bolt si role.mersi are un baiat la piatra neamt rs an 2000 il dezmembreaza nr de tel e 0755216440 cred k are tot motoru plus carene si altele am inteles ca ara avea carene cameleon.bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate