s-kidu' Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 ce fel de aprindere electronica sa potriveste pt un jupiter 4? spuneti-mi va rog daca se merita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 nu conteaza tipul ci trte sa-ti pui 2 cate una pe fiecare platina merita oarecum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 17, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2004 merci mult oreste ne vedem in sezon la fundatie eu am luat juputerul de la marian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 17, 2004 Share Postat Ianuarie 17, 2004 e un motor bun sa stii bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Ianuarie 19, 2004 Share Postat Ianuarie 19, 2004 Merge la fix aprinderea electronica de trabant, este pe 12 V, o gasesti la vanzare: S.H. la talcioc sau noua la reprezentanta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 19, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2004 cam cat costa, ..... daca stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Ianuarie 19, 2004 Share Postat Ianuarie 19, 2004 ap de trabi e beton nu mai ai platina deci ...................... scanteie kklau super am eu una 1,5 mil cu monaj cu tot e de pe jawa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 20, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2004 multam fain de informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate