Shockeru Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Cum ziceam si aici, am nevoie destul de urgent de cineva din zona Caras-Severin/Resita sa ma ajute cu verificarea unui motor in vederea achizitionarii acestuia (kawasaki zx400), platesc. Am facut topicul si aici pentru ca sunt sigur ca in zona asta trec mai multi care se pricep sau au cunostinte care se pricep si probabil reusiti sa imi recomandati pe cineva din zona mea. Thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stoian Silviu Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Cum ziceam si aici, am nevoie destul de urgent de cineva din zona Caras-Severin/Resita sa ma ajute cu verificarea unui motor in vederea achizitionarii acestuia (kawasaki zx400), platesc. Am facut topicul si aici pentru ca sunt sigur ca in zona asta trec mai multi care se pricep sau au cunostinte care se pricep si probabil reusiti sa imi recomandati pe cineva din zona mea. Thanks Am eu un prieten din calnic foarte priceput Ionut si te poate ajuta el asta e nr lui0762687236 ii spui ca ai nr de la Silviu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate