Sari la conținut

Shockeru

Membru
  • Număr conținut

    137
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.freakz.ro/

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    ZXR 400

Informații profil

  • Interests
    IT, moto, basket, inot

Vizitatori Recenți Profil

1.001 citiri profil

Shockeru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am rezolvat problema cu o baterie noua, era distrusa bateria veche, nu mai mergea nici incarcata (am incercat sa primesc curent de la masina unui prieten, am lasat cateva minute.. dupa ce luam cablurile se stingeau becurile in bord dupa 5 secunde) Multumesc pentru informatii tuturor
  2. Intentionam sa ma duc azi cu ea sa fac testele mentionate aici (legate de incarcare), dar nu mai reusesc sa o pornesc. Nici macar becurile din bord nu se mai aprind. Am incercat sa o impingem, pare ca vrea sa porneasca, licare becurile in bord, sta asa vreo 10-20 secunde apoi se opreste de tot. Mi s-a sugerat sa "completez" lichidul la baterie, macar cu apa distilata, pana reusesc sa ajung cu ea la vreunu care se pricepe. Am sanse?
  3. Nu am In afara de "auto-incarcare" in mers, nu De la ploaie sau coincidenta? De fapt daca stau sa ma gandesc in ultimul timp mai trebuia sa opresc din cand in cand farurile sa reusesc sa il pornesc
  4. Am lasat aseara motorul afara si l-a plouat vreo ora si ceva (nu ar fi prima data cand e plouat totusi), iar astazi la pranz cand sa plec cu el am constatat ca bateria era aproape dusa. Se aprindeau becurile in bord insa nu reuseam sa ii dau nici macar startul, aproape ca se stingeau si becurile din bord cand incercam start (cu farurile oprite) L-am impins putin si am reusit sa il pornesc din prima... am zis hai sa merg vreo 30-60 minute cu el sa se incarce bateria. Cat a ramas pornit a mers ok, insa dupa ce l-am oprit aceeasi situatie, n-am reusit nici macar inca un start sa ii dau ca se simtea cum ramane fara curent. S-a dus bateria si trebuie alta? Ar putea fi si altceva?
  5. O intrebare am si eu. Tocmai ce mi-a expirat ITP-ul. Ce insemana asta? Daca sunt oprit de politie sunt taxat pe loc sau am o "perioada de gratie" in care pot sa imi fac ITP-ul? M-as duce sa il fac maine/poimaine dar am ceva probleme la semnalizari si banuiesc ca nu il "trec". Totodata si franele sunt foarte uzate. Sa le rezolv prima data si apoi sa merg sa-mi fac ITP-ul?
  6. Cumpar placute de frana pentru zxr 400 (model '92) fata si/sau spate, prefer sa fie noi dar accept si second-hand pentru ca ale mele sunt aproape de zero.
  7. Cumpar cauciuc spate 180/55 sau 160/60 second hand !
  8. A dat cu ninsul in weekend in Resita
  9. Vrea careva un cauciuc de spate vulcanizat for free? (avea o gaura de cui, astupata cu dop) 180/55 cred, il foloseam la zxr400-le meu, nu pot sa il verific in momentul asta dar trec prin Resita zilele astea si am cauciucul acolo.
  10. Nu mai stiu daca l-am vazut aici pe forum sau pe altundeva:
  11. Pentru ce vreti mai exact? "Tragi si fugi"? Eu am ceva invitatii pe filelist insa nu as da la orcine, daca aveti...hm... "dovezi" ca sunteti seriosi (screenshoturi de pe alte trackere, etc), ofer cu cea mai mare placere
×
×
  • Creează nouă...