stulewa Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 fratilor mi-am luat ktm ca batranul dt nu mai facea fata, basca ca am ocazia sa merg o vreme si cu rotile de supermoto(treaba de care m-am indragostit si ma baga iar la cheltuieli). asadar FEREA CA STROPESC MAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Sa o calaresti sanatos...........promitem ca ne ferim de stropeala :yikes: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 numa vezi sa nu ne stropesti cu noroi, ca cu apa curata de izvor, nu ma deranjeaza felicitari, da pune si tu ceva poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 sa o calaresti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate