adi.dima Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Lucrez momentan la un R12 dar am reusit sa-mi fac timp sa pregatesc de plimbari si un R60/2. Mai am mult de bibilit la ea dar m-ar interesa o carcasa de far originala si niste tobe intr-o stare buna(fara suduri sau improvizatii), nu ma intereseaza ca tobele sa fie originale. ps. legat de carcasa de far, ma intereseaza doar carcasa caci sticla si rama le am noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 tobe de nipra ? sau de M sau ural ? sau ori ce motor boxer ? ( vezi daca is bune) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Topic mutat la clasice. Daca nu gasesc la un prieten, atunci ebay-ul ramane solutia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.dima Postat Iunie 6, 2009 Autor Share Postat Iunie 6, 2009 Multumesc .. Chiar n-am stiut unde sa postez. Da, la ceva de genul ma gandeam si eu in legatura cu tobele.. orice dar intr-o stare cat mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate