Sari la conținut

adi.dima

INACTIV
  • Număr conținut

    75
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2004
  • Numar Moto
    B 13 XVZ
  • Club
    Clanu' Dima

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Minsk CUSTOM, Cagiva Tamanaco, Yamaha Royale Venture1300

adi.dima's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc .. Chiar n-am stiut unde sa postez. Da, la ceva de genul ma gandeam si eu in legatura cu tobele.. orice dar intr-o stare cat mai buna.
  2. Lucrez momentan la un R12 dar am reusit sa-mi fac timp sa pregatesc de plimbari si un R60/2. Mai am mult de bibilit la ea dar m-ar interesa o carcasa de far originala si niste tobe intr-o stare buna(fara suduri sau improvizatii), nu ma intereseaza ca tobele sa fie originale. ps. legat de carcasa de far, ma intereseaza doar carcasa caci sticla si rama le am noi.
  3. adi.dima

    Accident Balotesti

    Cel cu motoru depasea cateva masini, iar cel cu dubita, care era mai in fata, a vrut sa intoarca.. A intrat in plin ..
  4. adi.dima

    Accident Dn1, Ora 11:20

    Am vorbit azi cu tatal baiatului si medicii au spus ca-i salveaza piciorul.. va tin la curent cu noutati..
  5. adi.dima

    Accident Dn1, Ora 11:20

    Motociclistul este un prieten din Balotesti... Azi am aflat de la tatal sau, motociclist si el... cacao-ul cu Dacia, un pusti din Brasov care nu are nici permis, a vrut sa intoarca fara sa se asigure. L-a acrosat pe Fane(care a incercat sa fandeze), i-a strivit picioru si si-a continuat manevra fugind.... Fane a intrat dupa impact pe contrasens unde, spre norocul lui nu era nimeni, ruland, pe roti, inca o suta de metri. Are 4 fracturi deschise la piciorul drept iar medicii se chinuie de aseara sa i-l salveze de la taiat. cacao-u' ala de nu s-a uitat, a fugit si si-a ascuns masina pe sub unul din podurile de la otopeni, unde, dimineata cand l-a gasit politia, il astepta pe taiksu sa vina sa zica ca de fapt al batran conducea...
  6. cred ca-ti bati joc de noi din pacate exista multi ca tine pe lumea asta.....acum cateva minute am citit de unu de 15 ani care a furat bmw-ul lu' var-su si a daramat un pom cu el... Pacat ca mor atatia oameni si degeaba o fac.. macar de invatati unii ceva de pe urma durerii lasate de acestia in urma.. trist ps. daca te duci cu 170-180 la 13 ani.. s-ar putea sa te duci direct cu alin.. Dumnezeu sa-l ierte.
  7. Nu era nici macar o urma de franare pe sosea.. posibil sa fi virat chiar cand Alin era deja foarte aproape de ea si atunci orice franare ar fi fost tardiva.. doar o asigurare temeinica ar fi putut avea alte urmari.
  8. daca era o masina sau un camion, punem pariu ca mai astepta? inca nu-mi vine sa cred.. Cand eram aseara acolo ma uitam la ce a ramas in urma accidentului, nu mai zic de durere, ca aia era si este si va fi din plin.. ma refer la urmele lasate, balariile, crengutele, banca rupte si zidul de la garajul ala spart.. cumplit, nu mai aveam cuvinte si inca mai am imaginea aia intiparita in fata ochilor..
  9. Cred ca cel mai bine ar fi sa renuntati la ai mai da vreo replica lui Raptoru.. macar asa, daca nu o sa mai fie bagat in seama, va renunta sa se mai certe cu noi.. Certurile offtopic mi se par cea mai mare tiganie!!!!! mai ales in cazul de fata.. FOLOSITI PM, va rog, macar din putin respect.. Da, avea viteza (se vede dupa cum arata motoru'), acum, sa fim sinceri macar cu noi insine daca pe forum nu putem. Cati merg cu 50 pe motor?! la mine spre exemplu, viteza de mers, e undeva la 70.., nici maikmea care merge de 20+ de ani pe moto nu cred ca ar fi mers cu 50 acolo!!!!.. Repet, da, avea ceva viteza, dar pe Alin daca nu-l vedeai, il auzeai cu siguranta la ce harmalaie faceau tobele alea.. trebuie doar sa-ti pese putin si sa vrei sa incerci sa vezi A fost fix ceva gen: "aaa, uite un far care se apropie, sigur pune frana daca intorc.. ca doar, ce draq, am voie, ca sunt cine sunt si el e mai mic decat masina mea.." asta in cazu-n care macar s-a sinchisit sa se uite in blestematele alea de oglinzi ca fug unii de ele ca de draq!~! Nu mai conteaza pe cati centimetrii sari.. io am pasit de la 125 la 1300cmc.. conteaza ca sunt foarte multi imbecili de care trebuie sa ne ferim. Un mod cumplit de a muri, sa te izbesti in halul ala de o masina si dupa sa zaci sub ea.. e groaznic, infricosator si mai mult decat oribil? Oare chiar merita??! Dumnezeu sa te odihneasca-n pace Aline
  10. Acum m-am intors de la locul accidentului... din ce am auzit de la sateni, soferita vinovata este avocata, barbatul ei este seful la rutiera pe ilfov, urmele accidentului au fost sterse destul de repede.. Alin se ducea spre casa, si, la un moment dat, un peugeot a virat stanga fara sa se asigure lovindul in plin.. motorul a fost aruncat la vreo zece metri distanta iar trupul lui alin a fost proiectat pe marginea drumului fiind mai apoi calcat de masina in care intrase... Soferita a fugit de la locul accidentului lasand masina infipta intr-un gard si un garaj de beton si odata cu ea.. si pe alin sub roti.. din cate am inteles, masina a fost mutata pentru a-l putea scoate dupa aproximativ o ora... Dumnezeu sa te odihneasca in pace Aline!
  11. Am trecut si eu pe acolo chiar cand parca ambulanta. Motorul era un gsx galben care avea carena pe fata sparta si o oglinda rupta. Nu avea nici un semn cum ca ar fi fost trantit (carenele laterale erau intacte), parea ca a lovit-o pe femeie la o viteza destul de mica. Motociclistul nu are nimic iar victima era constienta cand o suiau pe targa. Accidentul s-a produs in zona obor dinspre Dna Ghica spre Mosilor, in dreptul refugiului de tramvai. Pietonii de acolo sunt cu adevarat sinucigasi, se strang ca furnicile si se arunca ca dementii sa traverseze crezand ca daca-s multi nu li se poate intampla nimic (cine circula prin zona poate comfirma).
  12. Io unu as vrea sa plec pe intai catre bulgaria (drumu-i tot ala).. mai sunt si altii care merg spre vama sau bg pe 1? sau plecati de pe 30?
  13. Asta-i cel mai mare dobit** pe care l-am vazut pana acum...Ca-n filmele cu prosti, nu-i adevarat http://www.youtube.com/watch?v=oL6JBWgTLHM
  14. Ultimul reply a fost dat inseptembrie si postul in sine e din iulie! Voi chiar nu va uitati la data inainte sa scrieti?!
×
×
  • Creează nouă...