bea2000 Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 In sfarsit....am reusit sa schimb anvelopele!!! motiv pentru care am considerat necesar, a pleca in testare. Sentimentul este CU TOTUL SI CU TOTUL DE...AUR! So: - celor care imi spuneau in urma cu 1 an, ca trebuie sa le schimb: AVEATI MARE DREPTATE! - celor care s-au ocupat ca noile anvelope sa ajunga la mine: VA MULTUMESC MULT, OAMENI BUNI, PENTRU IMPLICARE! - celor care mi-au spus foarte ferm: "Bea nu mai iesim, daca nu schimbi anvelopele!!!": RECUNOSTINTA 4 EVER SI MULTUMIRI LA FEL! - celui care s-a ocupat de procesul in sine: SA TRAIESTI MAN, SPER SA NU TE FI INNECAT LA MARE! Acestea fiind zise, .... poze!!! BRAN CALARASI: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 o poza cu gumele era de ajutor sa vedem despre ce era vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 7, 2009 Autor Share Postat Iunie 7, 2009 o poza cu gumele era de ajutor sa vedem despre ce era vb Cred ca cel mai relevant era sa pun o poza cu gumele vechi, ca sa vezi de ce insist pe diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 Frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alien_x Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Frumos ...nu pot sa te contrazic;)...chiar frumos @Bea...data viitoare si fotografii cu anvelopele,da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 8, 2009 Autor Share Postat Iunie 8, 2009 (editat) .@Bea...data viitoare si fotografii cu anvelopele,da? NEAPARAT!!! PRIETENII ... STIU DE CE!!!! Editat Iunie 8, 2009 de bea2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate