Sari la conținut

bea2000

Super Membra
  • Număr conținut

    681
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bea2000

  1. bea2000

    Accident in Covasna

    Unii dintre voi, bateti campii grav si total pe langa subiect. Va dati cu presupusul, uneori intr-un mod destul de eronat. Am mai spus-o si repet: eu am avut parte de un accident similar, in zona. Si circulam cu o viteza de 30 km/h. Pur si simplu, o pustoaica cam tot de 11/12 ani, a sarit in fata masinii. NU, NU SUNT FABULATII, ci chiar se practica asta acolo. Am aflat-o chiar de la politie, care presupun ca fiind in cunostinta de cauza, avusesera multe astfel de accidente. Ce masuri au luat? NICIUNA! In cazul nostru, le-au dat tiganilor o amenda, pe care, presupun ca nu au platit-o niciodata. In reportajul PROTV se afirma: "Rudele copilului sustin ca intreaga vina este a motociclistului, care aproape zbura". Pai pentru ca asta au invatat ei: imi arunc copilul in strada, apoi dau vina pe sofer ca avea viteza. Nu s-a luat nicio masura, de catre autoritati, pe langa acele amenzi ramase forever neplatite. Nu i-au adus la sediul politiei pentru a-i instrui periodic, privitor la drepturile/obligatiile pietonului si a conduitei rutiere. Nu s-au amplasat camere de supraveghere, nu au fost desemnate patrule, care sa monitorizeze zona. Desi, repet, politia cunoaste ce se intampla acolo. Acest accident s-a intamplat EXCLUSIV din vina copilului, care nu avea ce sa caute pe sosea. PUNCT! N-o mai dati in bordura cu circulatia preventiva, bla, bla. Singura "vina" a motociclistului este faptul ca a incercat sa o evite. Dar asta este o reactie spontana si necontrolata. Iar cei care va dati cu parerea despre viteza cu care circula motociclistul, ar fi bine sa va abtineti, daca nu sunteti in cunostinta de cauza si sa ii lasati pe cei ce pot aprecia asta, in mod corect si in urma unor expertize amanuntite. Este surprinzator, cum la fiecare accident, apar din astia cu "radarul in ochi", vorba nu stiu cui, de pe aici. Daca ati fi tatele de pe marginea drumului, v-as acorda credit, ca alea asociaza viteza cu zgomotul tobei de esapament. Dar va pretindeti motociclisti. Nu sunt adepta vitezei, sa nu intelegeti asta, dar ma revolta teribil astia care le stiu ei pe toate si de fapt nu stiu nimic. Nu sunt nici adepta violentei, dar ma declar extrem de rasista, cand vine vorba desre tigani. NU, tiganii nu inteleg nimic dintr-o atitudine pacifista. Sau, da, inteleg ca esti slab si este momentul sa iti dea in cap. Nu instig la violenta, ba dimpotriva, va sfatuiesc sa actionati cu calm si ratiune. Desi, daca as fi sigura ca ne-am putea aduna macar 5-6 sute de motociclisti, asa le-as trata tenul tiganilor, cu niste spray cu apa termala H2SO4.
  2. bea2000

    Accident in Covasna

    Eeeeii, da! Au platit un cacao! Am plecat si ne-am reparat masina pe casco. Dar important este ca politia cunoaste aceasta practica a lor si cu toate astea, nu monitorizeaza deloc zona respectiva. Si nici nu ii pedepsesc cumva, asa incat sa ii determine sa nu mai faca asta.
  3. bea2000

    Accident in Covasna

    1. Imi permit sa te contrazic, Galen. Si vorbesc din experienta proprie, in zona respectiva. Noi era sa fim linsati. A trebuit sa ne incuiem in masina pana la sosirea politiei. Si circulam cu 30 km/h, pentru ca eram in cautarea unei adrese. Iar fetita acrosata, s-a ales doar cu o zgarietura la cot. Si cereau bani.La politie, cand au fost amendati si au aflat ca trebuie sa ne repare si masina, ne-au amenintat ca ne vor face vraji ca sa murim in 2 saptamani. Deci tot nu au inteles ca era in exclusivitate vina lor. Ce s-ar fi intamplat daca am fi coborat din masina? Iti spun eu: am fi avut aceeasi soarta ca si motociclistul. Si pentru ca am tot auzit diverse voci, invocand saracia si primitivitatea din zona, gasind scuze ca parintii sunt la munca si de aceea isi lasa copiii nesupravegheati - nu este deloc adevarat. Cum se intampla un accident acolo, cum apar, din senin, cel putin cateva sute de ciori. Care nu sunt deloc plecati la munca, ci asteapta inca un fraier pe care sa-l jupoaie. 2. Despre ce societate de drept vorbim????
  4. bea2000

    Accident in Covasna

    Da, cer! Pentru ca ori nu cunosc legea, ori li se rupe de ea. Ei nu inteleg ca daca sunt pe sosea, in zone nemarcate/amenajate pentru pietoni, este in exclusivitate vina lor. Noi era sa fim linsati. A trebuit sa ne incuiem in masina pana la sosirea politiei. Si circulam cu 30 km/h, pentru ca eram in cautarea unei adrese. Iar fetita acrosata, avea doar o zgarietura la cot. La politie, cand au fost amendati si au aflat ca trebuie sa ne repare si masina, ne-au amenintat ca ne vor face vraji ca sa murim in 2 saptamani.
  5. bea2000

    Accident in Covasna

    Am patit o chestie similara, in zona. Si tot cu tiganii. De la politie am aflat ca tiganii isi "educa" copiii sa sara in fata masinii pentru a cere recompensa. Este foarte adevarat si se cunoaste aceasta practica.
  6. Biker-ul este relativ ok fizic (un umar dislocat, parca). Psihic insa, cred ca este destul de afectat, chiar daca el nu a avut nicio vina. Batrana insa (din pacate), nu va mai avea sansa sa traverseze vreodata.
  7. Competitia a fost....intr-un mare fel! Clasamentul final: PRO: 1. Graham Jarvis 2. Jonny Walker 3. Gomez Alfredo EXPERTI: 1. Zdenek Cyprian 2. Luke Flack 3. Ratislav Hanus HOBBY: 1. Konrad Kaminsk 2. Ionut Anghelus 3. Razvan Avramescu FETE: 1. Michaela Polivkova 2. Andrea Goga 3. Lixiana Florincas VETERANI: 1. Martin Michna 2. Ondrej Rathousky 3. Giurgi Timotei Cateva poze, aici: https://www.facebook...14809900&type=3 Mai multe si mai profi, aici: http://www.hard-enduro.ro/# » Post actualizat in 24 Jun 2014 08:59
  8. bea2000

    plimbare

    Eu am trecut prin Giurgiu si n-am oprit in vama nici la noi, nici la bulgari. Am trecut ata, salutand din mers. Si daca tot a tinut, am facut si la intoarcere la fel. baga poze, ca nu te cred!
  9. Pe mine, m-a plouat la intoarcere, vreo 50 , cred.M-a prins intre Varna si Giurgiu. Dar asta nu m-a impiedicat sa scot Varna-Giurgiu, 1 ora si jum (cu toata ploaia si cu toate masinile de romanasi care se intorceau). Apoi, am luat o ploaie zdravana, fix de la intrarea in Bucuresti, asa incat tot am ajuns uda pana la piele. Dar, orice ar fi, a meritat. Am pus niste poze, pe topicul meu.
  10. Deci pentru cei ce v-ati riscat, a meritat, nu? Si eu am decis sa risc si a fost minunat. Nu-mi pare rau deloc.
  11. A fost frumos. poze aici https://www.facebook.com/AndradaAMo/media_set?set=a.881669218530230.1073741851.100000614809900&type=1
  12. nu, nu, nu m-ati pierdut! Merg! Stabilim un loc si o ora de intalnire?
  13. Da, spre mare. Spre Varna. Cu autocarul sa mergi tu, Ian!
  14. Cumva, pleaca cineva de 1 Mai, spre Varna, Nisipuri, Burgas, Nessebar,etc....in zona aia?
  15. Am apelat si eu la serviciile lui Moto Dan@ din TM, vazand postarile voastre si sunt foarte multumita. Saua a iesit foarte misto, iar omul a fost de nota 20. Nu am fost nevoita sa astept, mi-a retapitat-o intr-o zi. Jos palaria, man!
  16. Fuck! Acum observ ca acest accident era la Bragadiru. Cel despre care stiu si vorbeam eu, este cel de la Branesti. Imi cer mii de scuze. Nu stiu daca este de la primavara, dar sunt cam tare cu capul in nori. Sa ma ierte riderul pentru confuzie si sanatate multa.
  17. Cunosc foarte bine drumul. Il practic zi de zi, catre serviciu. Nu vorbeam despre o limitare de viteza in zona, ci despre cum se intampla la noi, in general. Mie nu imi creeaza probleme, dar e deranjant totusi ca acele denivelari sunt de cel putin 2 ani si nimeni nu se deranjeaza sa repare, desi sunt in "ochiul boului", a sa zic asa. La fel de vechi, dar mai aprige, sunt denivelarile de pe banda 1, cum mergi de la Gradina Botanica, catre APACA. Acolo, daca vii dispre Razoare cu intentia de a vira dreapta si nu cunosti drumul, s-ar putea sa te imprastii. ...corectez: cu intentia de a vira stanga. Se vede ca nu m-am trezit bine! )
  18. E decizia lui daca vrea sa-si dea numele. CORECT! Dar nu crezi ca este tot decizia lui daca vrea sa ne impartaseasca cu ce viteza rula si ce anume s-a intamplat, decat sa lansati voi varii ipoteze? Corect! Ca e mai simplu si mai "(est)european" sa plantezi un indicator cu o limitare de viteza, decat sa repari drumul.
  19. Din nefericire, motociclistul nu a supravietuit. Si nu datorita tramelor grave suferite, ci datorita indolentei personalului din spital. Avea doar 27 de ani! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
  20. Ianachim! Ai comis-o din nou,coa'? Frumos Transfagarasanul in miez de toamna! Bravo!
  21. Dadada!!! Flying babe! In the sky! Nice trip!
  22. Ma uit in fiecare zi la filmuletul tau si asa imi straneste dorul de vara si de hai-hui! Si pt ca tot m-ai starnit, na c-am fost si eu de week end, la Pleven, la campoinatul grand prix de supermoto.
×
×
  • Creează nouă...