robychopper Postat Decembrie 9, 2004 Autor Share Postat Decembrie 9, 2004 poza asta a fost facuta anul trecut cind am fost acasa in tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 9, 2004 Autor Share Postat Decembrie 9, 2004 asa arata in 2000 toamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 10, 2004 Autor Share Postat Decembrie 10, 2004 asta este cind am terminat de facut flacarile anul trecut cind am fost acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 10, 2004 Autor Share Postat Decembrie 10, 2004 asta era o idee de ai pune ghidon inalt dar am renuntat,am facut un model de ghidon din teava de plactic:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 13, 2004 Autor Share Postat Decembrie 13, 2004 asa arata inainte de al pune pe bar:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 28, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2005 pt noii veniti pe forum ......asta este chopperul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Ianuarie 29, 2005 Share Postat Ianuarie 29, 2005 ...nu stiu daca va mai merge vreo data pe soselele timisoarei:(( de ce?? ce te opreste ? motoru e fain tare,il stiu de cand inca lucrai la el(parerea mea ca ar arata mult mai bine cu ghidonul ala ridicat-la care ai renuntat) bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 30, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2005 ghidonul inalt nu lam facut pt ca nu incapea pe barul CARGO unde este acum...... De aia spun ca nu voi mai merge cu el pe strada pt ca eu sunt din 2001 decembrie in barcelona....si ar mai fii o chestie nu mai am acte la el...leam dat la cineva la facut si a disparut cu tot cu bani si acte........oricum pt mine este si va ramine prima iubire..... TU ai fost cumva la mine in garaj in timisoara cind lucram la el???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Ianuarie 30, 2005 Share Postat Ianuarie 30, 2005 TU ai fost cumva la mine in garaj in timisoara cind lucram la el???????? salutare nu,nu am fost dar am vazut niste poze cu el la un prieten care are tot un simson,ori i le-ai trimis tu ori i le-a trimis altcineva din timisoara(pe vremea aia nu stiu daca era motociclism.ro si daca era nu stiam de asa ceva) bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 1, 2005 Autor Share Postat Februarie 1, 2005 zimi cine este si vreau sa vad si eu pozele alea...poate ca eu nu am pozeleok daca poti intra in contact cu el si scanati pozele si mi le trimiteti ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperRomania Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 Felicitari! a iesit super-bine! furca imi place foarte mult, dar mai mult mi-ar fi placut daca era roata un pic mai in fata, cu vreo 10 cm... in rest, fa-ti rost de bani si intemeiaza-ti o fabricutza de motoare modificate... poate ajungi un OCC al Romaniei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperRomania Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 e super poza aia cu norii inflacarati de pe site-ul tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 2, 2005 Autor Share Postat Februarie 2, 2005 e super poza aia cu norii inflacarati de pe site-ul tau! la care din astea doua te referi)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 2, 2005 Autor Share Postat Februarie 2, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 17, 2005 Autor Share Postat Februarie 17, 2005 in poza asta se vede clar mica diferenta intre cel original si cel chopperit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 30, 2005 Autor Share Postat Aprilie 30, 2005 SINGUR IN NOAPTE simsonache al meu in NOUA LOCATIE a BARULUI CARGO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ti_foos Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 cat timp am stat si am admirat chopper-ul ala cat am umblat prin cargo,nici nu miam dat seama pan' acu' k e simson .....da u ai facut adevaratul chopper din simson..more then respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate