spectra Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 (editat) luati si voi de vedeti: http://www.alternativecruisers.com/index.p...51005#msg151005 Din pacate aste e tot ce am gasit pe net. am fost acolo si ... no comment... super mega tare party, muzica, locatie... bulgarii dau clasa. daca aveti timp sa mergeti ...garantat veti fi f. placut impresionati. din pacate nu am avut un aparat foto Editat Iunie 9, 2009 de spectra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 da, am fost si eu in week-end, de fapt, duminica! ... o gramaaaaada de motociclisti la mare la BG! Si drumul e .... suuuuper tare! Mersita sa mergeti! Alles Gute!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Iunie 10, 2009 Autor Share Postat Iunie 10, 2009 da, am fost si eu in week-end, de fapt, duminica! ... o gramaaaaada de motociclisti la mare la BG!Si drumul e .... suuuuper tare! Mersita sa mergeti! Alles Gute!! hallo, noi am fost sambata... m-am tot uitat dupa moto cu numar de romania...dar...nimic drumu' da, este superb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 hallo, noi am fost sambata... m-am tot uitat dupa moto cu numar de romania...dar...nimic drumu' da, este superb... Ursu are nr.de BG.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate