Doctor X Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Ufffff, a fost o duminica extenuanta, pregatita de sambata dupa-amiaza. Extenuanta pentru ca am ajuns in urbea natala luni dimineata la ora 2. Dupa imbaierea Hondutzei don'soarei mele, care facuse o cura de namol la Comana cu o saptamana inainte, am purces sambata, 6 Iunie, orele 13, spre Lacul Sfanta Ana, cu intentia de a innopta in Cheia. Din motive de lipsa acuta de timp, voi descrie deocamdata itinerarul si il voi puncta cu fotografii culese la fata locului. Enjoy! Traseul de sambata (141 km): Bucuresti-Ploiesti-Zamfira-Varbilau-Slanic Prahova-Teisani-Cheia. Traseul de duminica (470 km): Cheia-Sacele-Brasov-Harman-Podu Oltului-Ilieni-Sfantu Gheorghe-Baile Tusnad-Bixad-Lacul Sfanta Ana-Bixad-Sfantu Gheorghe-Chichis-Brasov-Rasnov-Cheile Rasnoavei-Bran-Campulung-Pitesti-Bucuresti. Trupa (Doctor X, Ingridutza si, de duminica din Brasov, speedy.k) va multumeste pentru atentie. Revin cu detalii atunci cand o sa am un strop de timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate