Jump to content

Doctor X

Super Membru
 • Posts

  4,028
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Doctor X

 1. Mda. Morbi pe 18, sub Rossi, și Dovi pe ultimul loc, la aproape 5 secunde în spatele lui Oliveira. L-am subapreciat un pic pe Vinales, care a luat puncte azi. Dacă să recuperezi timp înseamnă să ai ouă, Binder ar avea două găleți. Fabio s-au speriat și când Miller a ieșit de pe pistă in fața lui. :)))
 2. Putea să câștige cursa asta fără să își asume riscuri prea mari, pentru că Bagnaia n-ar fi putut să reacționeze la o depășire în ultimul tur. Cursa a fost în ton cu restul sezonului, cu excepția prestației lui Bastianini. Îmi pare rău de banii dați pe videopass.
 3. Franky nu e refăcut complet și nu știe motocicleta. Dovi o fi experimentat, dar n-a mers anul ăsta decât în testele pentru Aprilia și trebuie să se adapteze pe Yamaha aia veche. Ca și Cal, de altfel, care vezi prea bine cum se descurcă în curse.
 4. Va fi interesant duelul de la coada plutonului, dintre Rossi, Dovi și Maverick (+/- Franky).
 5. Tu chiar nu vrei să înțelegi. Mai citește speța pusă chiar de tine și vezi de ce s-a ajuns la judecată.
 6. Asiguratorul stabilește vinovăția la amiabilă. Nu contează ce scrii pe hârtia aia, că tot la mâna inspectorului de daune al asiguratorului ajungi. Și ghici ce interes are. "Completarea şi semnarea formularului “Constatare amiabilă de accident” nu reprezintă o recunoaştere a răspunderii conducătorilor de vehicule, ci un cumul de elemente ce contribuie la soluţionarea dosarelor de daună." https://www.politiaromana.ro/ro/constatare-amiabila-de-accident
 7. Un caz clar de tergiversare din partea asiguratorului, cu toate că a existat un martor polițist (care probabil a fost chemat la fața locului și i-a fost lene să își facă treaba, așa că a recomandat amiabilă). Deci cum e mai bine? Pierzi timp și nervi la poliție sau la judecătorie?
 8. În primul viraj după start se întâmplă foarte frecvent împingeri din astea. Dacă s-ar penaliza toate...
 9. Bestia = vicecampion la Moto3 și campion la Moto2 Marini = vicecampion la Moto2 Gardner = 8 podiumuri, 4 victorii în actualul sezon Bezzechi e cam supraestimat, într-adevăr, dar Lecuona e cel mai cel (un podium la Moto2; nici măcar cu Fabio nu se compară ).
 10. Data viitoare să nu mai ratezi ocazia. E beton. Eu m-am dat pe două dintre ele. La a treia și cea mai lungă am zis pas după ce am văzut că e prost proiectată și rămâneai agățat la o distanță mult prea mare de sosire, așa că erai nevoit să te tragi cu mâinile. Tot pentru data viitoare, poți ajunge și la Etno Selo Stavna: http://www.ekokatunstavna.com/
 11. Vezi Dovi vs. Rossi tot la Assen în 2018. S-a ofticat moșul, l-a făcut prost pe Dovi, dar cam atât. Nicio penalizare.
 12. Dacă e cum spui tu, adică zona are statut de arie naturala protejată bine stabilit (se știe clar perimetrul ariei, tipul rezervației, speciile protejate, activitățile permise, etc.) și nu e doar un nume pe o listă de propuneri din 1994, cheamă poliția și garda de mediu (așa cum se precizează pe panoul din poză) în timpul desfășurării concursului. Eventual îi aduci și pe proprietarii de terenuri să le spargă cauciucurile cand trec prin pădurea lor.
 13. Că nu au toate autorizațiile e o ilegalitate deja comună în mai multe domenii, dar nici să inventezi arii protejate nu-i frumos. Pentru protecția berzei negre s-au instituit arii de protecție acvifaunistică (SPA) în rețeaua Natura 2000 (și nu, Natura 2000 nu e un ONG sau vreun custode, după cum spunea greșit un antevorbitor), iar zona defileului Căpușului nu e inclusă în vreo astfel de arie protejată. https://eunis.eea.europa.eu/species/970
 14. Ariile protejate sunt instituite prin lege de către guvern, nu de către consilii locale sau județene. Ce ai pus tu e doar o dovadă de jurnalism făcut prost.
 15. Nu e nicio rezervație sau arie naturală protejată în zonă.
 16. Fain! Cum de ai găsit traseul, că Google Maps nu știe decât prin Dobra-Roșcani?
×
×
 • Create New...