Lutzifer Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 (editat) La plimbare dupa apa minerala , Luni 8.Iunie.09 ! Arad - Fantanele - Zabrani - Masloc - Fibis , si undeva pe camp este un izvor Dus-intors 110 km Pozele se pot vedea AICI! SlideShow de pe TriluLilu! Slide-ul ... Cateva poze ... Editat Iunie 9, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Misto sa iei apa direct de la sursa si fara bani Domnu Berty zimi si mie ce casti va-ti luat si la ce pret !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 9, 2009 Autor Share Postat Iunie 9, 2009 Misto sa iei apa direct de la sursa si fara bani Domnu Berty zimi si mie ce casti va-ti luat si la ce pret !? Mersi ! Ne-am luat casti Probiker KX4 din Louis. Normal pretul lor este de 120 euro/buc, dar toata luna Mai au fost reduse la 100 euro/buc. Si am facut rost prin intermediul unui prieten care sta momentan in Germania. El le-a cumparat si le-am trimis cu o masina in RO. Suntem foarte multumiti de ele , is faine ! Mai ales la banii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Sa sti ca sunt faine si ami place ca au si ochelari de soare ! sA AVETI PARTE DE ELE !! Din pacate nu voi putea venii cu voi in tura ca nu am cum sa fac rost de bani ca sa ami ajunga si voi merge la Cricau langa Alba la Serbarile Cetatilor Dacice ca ma incadrez in bugetul de austeritate ! Desi mi-=ar fi placut la nebunie sa fac tura alaturi de voi ca sunt zone superbe cele din traseu ! Am sa vreau detalii dupa ce va intoarceti ca am sa-l fac si eu dar cand voi avea posibilitati finaciare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 9, 2009 Autor Share Postat Iunie 9, 2009 (editat) Sa sti ca sunt faine si ami place ca au si ochelari de soare ! sA AVETI PARTE DE ELE !! Din pacate nu voi putea venii cu voi in tura ca nu am cum sa fac rost de bani ca sa ami ajunga si voi merge la Cricau langa Alba la Serbarile Cetatilor Dacice ca ma incadrez in bugetul de austeritate ! Desi mi-=ar fi placut la nebunie sa fac tura alaturi de voi ca sunt zone superbe cele din traseu ! Am sa vreau detalii dupa ce va intoarceti ca am sa-l fac si eu dar cand voi avea posibilitati finaciare ! Eu special pentru ochelari am cumparat casca! Ca nu am mai putut fara , cand dadeam fata-n`fata cu soarele gata eram Pacat ca numai vi nici tu ... vad ca abandoneaza lumea asa incet, incet acuma cand se apropie plecarea Poate faci rost de bani pana atunci , ca nu-i asa mult din Deva . Si faci daca vrei Transfagarasanu si partea offroad. Si de pe Valea Jiului - Petrosani o iei la Deva si esti acasa ! Te mai gandesti poate vi ... ar fi pacat sa ratezi ca v-a fi gasca faina Editat Iunie 9, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Faina plimbare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Stiu domnu Berty ca va fi trupa faina si traseul ales este bestial ca m-am uitat pe google ! Stiu sigur ca nu voi putea face rost de bani ca sa ivit ceva neprevazut si nu mi-ar place sa fac tura numa pe jumatate ,sau numa un traseu, ori tot ori nimic ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate