Sari la conținut

Help ..golire rezervor de benzina!


Postări Recomandate

Nu e vb. ca masoara cu motorul pornit. Bateria se lasa dupa incarcare citeva ore pentru a elimina asa numita tensiune reziduala. Poate citeva ore e exagerat, dar una o sa fie tensiunea imediat dupa ce e scoasa de pe redresor si alta la o ora dupa. Anyway, 13.4 V mi se pare suspect, cred ca o masori imediat dupa incarcare.

 

Cit despre roata frina/n-am ce sa zic fara date suplimentare. Frina poate sa nu tina din n'spe motive dar ar fi de banuit ca blocatul si problema de la frina-s legate cumva.

 

PS: da' aia de la Varta is handi de habar n-au cum sa faca intretinere la o baterie?

 

 

astazi bateria arata 13.37V scoasa de pe motor de duminica si nepusa pe redresor. E posibil sa fie dus multimetrul meu (e o chinezarie daia ieftina), ramane sa verific fata de altul mai sigur. Am identificat problema cu franarea spate; de fapt am avut robinetul rezervor pe rezerva si probabil a mancat gazul si s-a oprit. Cand am pus pe "ON" nu am mai avut probleme. :D . Cu frana spate .. mai insist.

 

Tocmai ca in urma trecerii pe la Varta a inceput sa-mi arate misteriosul voltaj de peste 13V si sa pot sa pornesc motorul relativ bine. Faza cu apa pusa in bateria cu gel au facut-o cei de la un service de cartier la care mi-am facut ITP-ul in primavara.

 

Asfalt uscat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multimetrele alea chinezesti au erori de pina la 10% in cele mai nasoale cazuri. Am impresia ca daca-i dusa bateria e si mai nasol. In fine, daca bateria porneste motorul probabil e ok.

Faza cu motorul uitat pe rezerva au patit-o toti, probabil. Cind se termina benzina senzatia nu e ca si cum ai frina brusc, incepe sa sughite si merge neregulat, pina se opreste. Oricum, e putin probabil ca frina sa se aplice singura, mai ales brusc.

Probabil e ok.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...