valhall Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Nu e prima oara cand fac enduro cu vitezana. Buei dar pe dig de ce ati ramas in urma? E bestiala senzatia sa mergi pe pietris/tzarana si sa fuga non stop spatele si olecutza fata. Pe bune, imi place la nebunie. buei nebune, noua ne era mila de motoare...io ma dau si pe zapada cu placere da nu imi place sa dau cu ea prin gropi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 buei nebune, noua ne era mila de motoare...io ma dau si pe zapada cu placere da nu imi place sa dau cu ea prin gropi hai ca pe dig nu erau gropi mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 hai ca pe dig nu erau gropi mari bai, mie tot mi e mila de ea, e facuta pt sosea. Sincer sa fiu mi ar fi mila sa o ridic si pe o roata, ca sa nu o fortez, plus ca eram si cu fata in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Se pare ca ce aratau aia in filmu ala S.F. - cum ii spunea - aaa... Torque (cu vitezanele pe campie in stil enduro) nu e chiar atat de departe de realitate! Lasa ca e bine tata... in tara noastra cea frumoasa motocicletele trebuie sa stie de toate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Se pare ca ce aratau aia in filmu ala S.F. - cum ii spunea - aaa... Torque (cu vitezanele pe campie in stil enduro) nu e chiar atat de departe de realitate! Lasa ca e bine tata... in tara noastra cea frumoasa motocicletele trebuie sa stie de toate! Ma da voua nu v-a fost putzina mila de motocicletele alea?Sper sa nu se supere pe voi ca le-ati bagat pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate