fartat Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Salut. AM si eu o intrebare Unde as putea gasi 2 semnalizari de fata pentru un zzr600 din 91, si un set de fise si cam la ce pret (noi sau sh)! Merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 fise ia-ti noi dreq ca daca sunt sh nu stii cand te lasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 /index.php?...ndpost&p=309323 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fartat Postat Martie 7, 2006 Autor Share Postat Martie 7, 2006 bun, iau niste fise noi, dar de unde sa le iau si mai ieftine,asa....?si nu la set de 4 , ca a mnevoie doar de 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 daca le schimbi schimba-le pe toate! fisele nu conteaza de la ce sunt, conteaza cum sunt! uite, eu am luat din carrefour champion siliconice la 85.000 bucata si sunt foarte multumit de ele! le am de 7 luni si nu au inca nimic, nu curenteaza cand pun mana pe ele si sunt foarte faine! mai ieftine gasesti si la 50.000 toate 4 da' alea is penibil de proaste! however isi fac treaba cand te lasa altele in drum! io la mine am si un set nou de fise proaste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fartat Postat Martie 8, 2006 Autor Share Postat Martie 8, 2006 Deci zici ca gasesc in carrefour fise bune? mie imi trebuie d-alea lungi, pt zzr 600 din 91. sunt niste fise lungi si mai subtirele ...crezi ca gasesc in carrefour? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 astea is lungi dar nu sunt subtirele! oricum nu cred ca spatiul e chiar atat de mic incat sa nu incapa o fisa o idee mai groasa! du-te si tu cu o fisa originala sa vezi de lungime iar despre bujii.... du-te la orice magazin de piede auto mai dezghetat care au un comp, le spui motoru' si ei iti spun ce bujii iti trebuie! de preferat denso sau ngk (eu personal prefer denso, nu ma intreba de ce) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fartat Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 Bujii tocmai i-am pus si sunt NGK, noi noute , modelu de bujii pt zzr600 din 91 este CR95E, parca..., faza e ca in momentu in care am scos bujiile vechi am rupt din greseala cauciucu ala la 2 dintre fise...si acu face scanteie pe langa...si iti dai seama ca merge motoru ca un poponeata undeori nu trage....mi se opreste motoru daca turatia cade sub 2-3000...ca sa nu mai zic ca nu sta la relantiu.., ma rog, am improvizat eu cu niste cauciuc o izolatie si acu merge super ok, dar nu poate sa ramana la nesfarsit asa...si d-aia vreaui sa iau fise noi si daca zici ca asunt asa ieftine si buna, as lua 4, sa stiu o treaba.... Deci zici ca in carrefour gasesc?iau o fisa si ma duc cu ea...dar au? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 au, sau cel putin in septembrie erau! sunt fise champion rosii siliconice triple! eu mai si tin motoru' afara fara prelata sau ceva, ploua, ninge pe el...si inca merg si nu curenteaza! p.s. le-am gasit intr-un carrefour aproape de salajan! nu-s din bucuresti asa ca nu stiu in ce zona este mai exact da' din salajan n-am facut mai mult de 8-10 min cu motoru' pe caldura si in trafic maxim pe la ora 12-1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fartat Postat Martie 10, 2006 Autor Share Postat Martie 10, 2006 o fi ala din colentina...ma rog, nu asta e important, ca la toate carrefour au aceasi marfa.... o sa ma duc si io sambata sa iau 4 si sa le schimb merci mult pt sfat...o sa te tin la curent cum merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byznthhd Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 o fi ala din colentina...ma rog, nu asta e important, ca la toate carrefour au aceasi marfa.... o sa ma duc si io sambata sa iau 4 si sa le schimb merci mult pt sfat...o sa te tin la curent cum merg ai gasit semnalizari fata pt zzr ? daca ai gasit spunem si mie unde si cat ai dat pe ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate