s-kidu' Postat Ianuarie 17, 2004 Share Postat Ianuarie 17, 2004 cum se rectifica ambielajul de jupiter? sau daca imi puteti spune cotele rulmentilor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maniax Postat Ianuarie 18, 2004 Share Postat Ianuarie 18, 2004 Pai depinde. Se poate rectifica doar schimband rulmentii,dar asta nu te ajuta prea tare. XCel mai bine e sa iei biele noi si sa schimbi si rulmentii si atunci vei avea ceva rezultate. Oricum, e mai avantajos sa iti iei nou setul de ambielaje (40-60$, depinde de calitate) pt ca nu e cu mult mai scump, si totusi e nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 19, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2004 multam fain ...faza e ca am un ambielaj asa zis "de rezerva" si vreu sa vad ce-i de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sepuku Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 dar vezi ca pe langa faptul ca schimbi rulmentii, rolele si tot ce mai scimbi tu acolo, un lucru foarte important e sa cenrezi ambielajul, si asta se face pe un dispoziti special, cu comparator si alte chesti... se admite o bataie maxima de 15 sutimi de milimetru. de obicei operatziune asta o fac mecanicii. daca nu il centrezi bine e foarte posibil sa iti atinga in cartere si deci nu o sa mearga. de reconditionat un ambielaj de ij la mecanic e undeva in jurul a 1 mil cu rolele lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Februarie 16, 2004 Share Postat Februarie 16, 2004 nu numai ca freaca in cartere dar le deformeaza si dupa ai nici cu unul bun nu mai mere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 16, 2004 Share Postat Februarie 16, 2004 multam fain ...faza e ca am un ambielaj asa zis "de rezerva" si vreu sa vad ce-i de el ce bleg esti..si de ce nu m-ai intrebat mah ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Februarie 21, 2004 Autor Share Postat Februarie 21, 2004 acu' te intreb? doar stii ca am o caruta de pouese de la marian de cand am luat motorul si vreau sa le fac daca se poate nu prea am chef sa le las sa rugineasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate