13 Todesengel Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 ..poate cineva sa-mi explice si mie care e diferenta intre furca de nipru si cea de M? intre cea de Ural si cea de Nipru sint diferente? multumesc,si scuze pt.nestinta mea care pe multi poate i-a facut sa zimbeasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 (editat) uite ceva poze: adica numai una, ca nu pot sa le pun si pe celelalte, nu stiu de ce. furca din poza e de M Editat Martie 8, 2006 de valicaddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Pai in principiu toate sunt la fel, Minsk, Voshod, Ij, Nipru, Ural, M72...sunt toate identice, diferenta fiind ca unele sunt mai subtiri si mai scurte, iar altele mai groase si mai lungi...am impresia ca cele de Nipru, Ural si M72 sunt chiar identice sau daca nu diferentele sunt foarte mici oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 ...deci furca din poza ar putea fi una normala de Nipru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Pare furca originala de Nipru, model mai nou (dupa '90), doar ca partea de sus (protectia la praf) e cromata. PS...nu prea e mare lucru de capul ei, in general... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Nu e, e furca de M. O recunosti ca din profil e romboidala in partea de sus. Deci diferentele vizuale sunt clare. niprul s-a facut cu 2 tipuri de furci. pana in 90 arata asa: furca "Tlegabel" aia de Nipru model inainte de 93. Si poza 2 modelul de dupa 93, restilizat. Mai e varianta cu furca Earles de atas, n-am vazut pe nicaieri in Romania. Si uite furca ca cea de M, ca sa te convingi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 ...multumesc frumos domnilor!!! are cineva idee unde gasesc o furca ca cea in poza postata de mine? sau una de Nipru care sa semene cu ea(pantaloni..etc?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 dupa 90 au restilizat-o cu toata motocicleta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate