Kawa_GPZ Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 cred ca are motor de zzr 1200 dar mai mult nu stiu...oricum e fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 MARFA scula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Am vazut asa ceva la Top Gear (nush sigur daca asta e). Ala era facut in belgia, si tzin minte ca avea motor de vitezana japoneza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albra Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 va salut pe toti. T-rex ul este facut in sua.apun mai tarziu un filmulet si va dau si detalii pun si filmulbrochure2005.pdf iata si unu din filmulete mai mic4.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Fain!Nu cumva are motor de Hayabussa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate