Saphira Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Salut. Sunt pasionata de motoare si lucrez la o agentie de turism. Tocmai azi, de ziua eternului feminin, mi s-a intamplat o mare bucurie: un grup de enduristi italieni care traverseaza se pare Romania in mai mi-a solicitat ajutorul Initial au vrut cazare in Bacau, Brasov si undeva pe parcurs intre cele doua orase, insa nu au un itinerariu fix. Eu le-am propus cazare in Baile Tusnad, presupunand ca o iau pe drumul Bacau-Miercurea Ciuc-Baile Tusnad-Sf Gheorghe-Brasov. Insa nu stiu ce fel de traseu este acesta, daca e bun de enduro sau nu, ori daca sunt si alte trasee interesante pe acceasi ruta Bacau-Brasov. Aici am nevoie de ajutorul vostru - cunoasteti vreun traseu interesant pe aceasta ruta? - cunoasteti cazare buna pe acest traseu? Este vorba de 8-10 oameni. Precizez ca nu cred ca doresc un traseu prea greu (oricum drumurile romanesti o sa le dea de furca destul) si ca sunt interesati sa vada cat mai multe atractii turistice (in afara de frumoasele romance, desigur ) Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Intreaba-i cu ce motociclete vin? Vin cu ele din IT? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Martie 8, 2006 Autor Share Postat Martie 8, 2006 Intreaba-i cu ce motociclete vin? Vin cu ele din IT? Motocicletele sunt KTM 400, KTM 250, Honda XR 250, Honda XR 400; vin cu ele din Italia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Motocicletele sunt KTM 400, KTM 250, Honda XR 250, Honda XR 400; vin cu ele din Italia. Vezi ca ti-am dat un mesaj privat. Cred ca stiu pe cineva care te poate ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Martie 8, 2006 Autor Share Postat Martie 8, 2006 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate