amon Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Salutare. Am si eu o intrebare si anume daca se potriveste ambielajul de la ij 56 la planeta 5. Cineva imi spune ca ambielajul de ij 56 ar avea biela mai lunga decat cea de la ambielajul pentru planeta 5. Merci pentru raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 merge si e chiar mai bun! eu cand mi-am luat 56-le am avut si 2 ambielaje noi-noutze originale de 56! unul l-am pus pe 56 si pe celalalt pe planeta! este suuuper bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 am ieu un motor de IJ '56 complet (cu ambielaj forte bun) de vanzare daca te intere zi poze aici mai in josul paginii /index.php?...pic=35612&st=10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 merge si e chiar mai bun! eu cand mi-am luat 56-le am avut si 2 ambielaje noi-noutze originale de 56! unul l-am pus pe 56 si pe celalalt pe planeta! este suuuper bun! Hmmm si eu stiam ca nu se potrivesc.... Sau e vorba de ambielajul de Planeta care nu se potriveste la '56? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 se potrivesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate