dane Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 am luat o alarma si nu vreau sa tai prea multe fire ca sa o montez cum trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 (editat) am pt XV750, e posibil sa semene. daca vrei, da-mi un nr de fax si ti-o pot trimite. Editat Martie 9, 2006 de zaradi99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 am pt XV750, e posibil sa semene. daca vrei, da-mi un nr de fax si ti-o pot trimite. Este aceasi cu 1100,doar alezajul difera la aceste motare,marimea cilindrilor fiind aceasi pe exterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dane Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 am luat o alarma si nu vreau sa tai prea multe fire ca sa o montez cum trebuie cautarea moarte n-are! am gasit manuale de service pentru xvs 1100! partea prosta e ca sint in franceza. sau direct http://bulldog.yamaha.free.fr/manuelatelierbulldog/ xvs1100manuelatelier1.pdf xvs1100manuelatelier2.pdf xvs1100manuelatelier3.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate