Sari la conținut

zaradi99

Membru
  • Număr conținut

    288
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de zaradi99

  1. deci te-ai caprit si matale pana la urma s-o porti sanatos!
  2. am mers pe Fz6 din 2006 cu ABS. in comparatie cu Fz6 fara ABS (cum e a mea): -franarea este mult mai lenta la ABS decat la frana normala (distanta de franare este mai mare). -la o mica "ciupitura", necesara pt mici corectii de viteza, la ABS reactia este mai slaba decat la frana normala. parerea mea: daca ai ceva experienta de mers, frana normala esta sfanta, mai sigura si mai eficienta cu mult decat la ABS.
  3. e foarte misto drumul dupa intrarea in Grecia, de la Svilengrad (parca) pana la Alexandropoli. peisajul e ... cam desertic, nu ai ce vedea prea mult, dar drumul consta intr-o "Semiautostrada", toata numai curbe de viteza. e super pt motor. sunt vreo 440 km din Bucuresti pana la Svilengrad la frontiera cu Grecia. la frontiera cu bulgarii sau cu grecii nu va agitati sa va pregatiti bani de vignete sau taxe, ca pt motoare se trece moca. drum bun
  4. eu prefer si va recomand la maxim Michelin Pilor POwer 2CT. sta motorul lipit de asfalt, la orice unghi l-ai inclina.
  5. 200% sigur. scoateti cacaturile alea care sunt insurubate in scarite, si n-o sa mai atinga nimic.
  6. cricul nu atinge jos pe Amkart. atingi cu capatul de la scarite, desurubeaza chestiile alea
  7. ca solutie temporara, poti sa o pui pe cea de la pasager, pt ca merge. eu am nevoie de cea din dreapta. poate facem o combinatie si comandam la Yamaha un set impreuna, si luam fiecare cate una?
  8. salutare, aveti cumva vreunul o scarita dreapta pt FZ6 modelul nou (din 2005 e al meu). o platesc, bineinteles.
  9. ne-au facut astia! bravo bre, si felicitari!
  10. CA SA SE EVITE O CONFUZIE CARE VAD EU CA SE TOT FACE: SERVICE'UL LUI DORU-TANGA E SERVICE'UL CUNOSCUT CA " SERVICE'UL TANGA". EL E CAPITAN, RESPONSABIL, MANAGER IN PROPORTIE DE 100%. ACEST SERVICE NU ARE NICI O LEGATURA CU RESTUL GASTII "TANGA-MOTEURS", NICI UNUL DINTRE NOI NU E IMPLICAT IN NICI UN FEL IN ACEL SERVICE (DECAT CA CLIENTII CAND E NEVOIE). DECI NU MERITAM NICI LAUDE, NICI APRECIERI SAU INJURATURI DE LA CLIENTI SI NU ASIMILATI PRESTATIA GARAJULUI, FIE BUNA SAU REA, CELOR CARE SUNT "TANGA-MOTEURS". SINGURA LEGATURA ESTE DORU, CARE NE ESTE PRIETEN.
  11. e posibil sa fie acelasi, unul care statea langa remorca cu 3 motorete de vanzare. am iesit la el din cort si a fost ok pt ca a oprit-o, desi mi-a phootat frumusete de somn. data viitoare anunta-ne si matale la fata locului cand se mai intampla, ca sa fie treaba oabla pana la capat. foarte tare intrunirea, bravo stephon. nu-ti urez la mai mare, pt ca eu unul mi-as dori-o la fel de mica ca anul asta.
  12. degripeaza-l (cu WD-40) si o sa mearga usor
  13. Nu m-am distrat din cauza motorei mele, care nu prea are treaba cu off-roadu'. Am putut sa merg cu maxim 18 km/h, motoreta full de bagaje+ pasager. Mi-am spus ca pe acolo nu mai calc decat cu hummerul sau enduro. sau elicopter
  14. acum 2 saptamani m-a mancat in palma si am facut aproximativ aceasi tura, dar cu Fazeru'. Huedin - IC Ponor - Padis - Cetatile Ponorului - Pietroasa. vreo 100 km pe drumurile alea. eu nu m-am distrat deloc, am zis ca innebunesc. dar peisajul e super!
  15. trebuie sa desfaci surubul de sub radiator si furtunul alal gros de racire din partea dreapta astfel incat sa deplasezi radiatorul in fata. si umbli pe acolo. eu m-am umplut de draci pt ca e dificil sa ajungi la ele si asa, dar se poate. daca vrei vino pe la mine cu scule, bujii si mobra si iti arat cum. --- Mesaj completat în 21 Aug 2007 11:10 ------------- se poate pune genunchiul jos cu fazerul, am facut-o eu. dar incercati pe circuit, nu pe strada
  16. oameni buni, are vreunul sa imi imprumute pt 2 saptamani un suport de topcase pt FZ6? plec in concediu si mi-ar prinde bine daca as avea si asta pt inca o geanta in sus. il aduc inapoi pe 20 august. plin cu bere!
  17. rog si eu pe cineva care a vazut trupa Icar de sambata seara, si care isi mai aminteste, sa imi spuna primul vers din refrenul unei piese care era cam asa: ...........(ceva de genul "Viata mea e un joc") Cu viteza de rock". Deci care era primul vers? Imi sta de atunci pe creier problema asta. Sau daca ati primit carti de vizita de la ei (ce tare ), scria site-ul lor acolo. Multumesc
  18. Pt baietii din Alba, cei cu bmw'ul cu manele si care ne-au incantat cu rateurile lor vineri noaptea: Grupul motociclistilor din Brasov, Bucuresti, Prahova, plus altii care erau in zona voastra, saluta defectarea (speram irecuperabila sau cel putin cu costuri cat mai mari) a cotetzului vostru de FZR galben cu care n-ati phootut la nervi toata noaptea de vineri!
  19. Iti montez eu filtrul de aer, la power com. nu ma pricep. Senzor TPS au la Yamaha in Otopeni pe stoc, la fel si filtre de aer. Eu am schimbat acum 3-4 luni senzorul TPS, fara probleme, gratis in garantie, am dat-o eu 30 ron la mecanic ca a fost baiat de treaba si m-a rezolvat repede.
  20. treci cu ea pe la mine pe la job, ca e aproape de tine si ma uit eu la ea
  21. sa moara bibi daca nu vii cu el diseara!
  22. 1,30 am scos si eu cel mai bine cu ceberoaia, in rest in jur de 1,31-1,33. mai bine de atat nu prea e loc, doar daca i-as schimba caucioacele cu unele sport si as mai slabi vreo 50 de kile.
  23. ce timpi s-au scos in antrenamente, ati cronometrat careva? care a fost cel mai bun?
×
×
  • Creează nouă...