ali baba Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Exceptional festivalul! Felicitari organizatorilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexchopper Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 FELICITARI SILVER PISTONS!!! A fost una dintre cele mai reusite intruniri din Romania, daca nu cea mai reusita. Deci se poate!!! Inca o data felicitari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 DURERE.... tot ce imi pare rau este ca se intampla doar 1 data pe an... HAIL SILVER PISTONS! p.s. nici n-am apucat sa dau binetze la toata lumea ca s-a shi terminat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Scurt, dar pacat ca nu am apucat sa numar cate beri au fost. Abia astept urmatoare intrunire si pe Joe cu copchii Silver Pistons Rulled ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serbancuhonda Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 (editat) Imi pare bine ca v-ati distrat Cand sa plec spre arc sambata dimineata imi gasesc masina sparta si radioul din ea lipsa. Si nu este acoperit de CASCO pen'ca l-am pus dupa ce am luat masina pe leasing . Politie, declaratii, samd. Dar cum va spuneam, imi pare bine ca v-ati distrat Editat Mai 21, 2006 de serbancuhonda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 22, 2006 Admin Share Postat Mai 22, 2006 POZE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate