Csaky Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Cred ca e vorba de Radar din Ungaria. KNOCK OUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.staicut Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Vreau sa multumesc din partea trupei R.U.S.T. celor de Blues Riders M.C. pentru oportunitatea de a canta la aceasta intalnire minunata.Am fost foarte incantati de ceea ce am vazut acolo. Multumim in special lui Szentjobi Endre si echipei tehnice pentru amabilitatea de care au dat dovada. Speram sa ne vedem si la anul. ROCK UNDER THE SIGN OF THUNDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caddy_gp08 Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 La cat mai multe intalniri de genu, a fost frumos.... mici , bere, muzica buna, o gramada de motoare, distractie si foarte multa voie buna!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 (editat) La cat mai multe intalniri de genu, a fost frumos.... mici , bere, muzica buna, o gramada de motoare, distractie si foarte multa voie buna!!! Si bere de la mine pentru tine mai uratule !!! Am uitat sa stipulez! BAI OAMENI BUNI ce a-ti facut ca a-ti golit tot stocul de prezervative de la benzinaria Mol din Gheorgheni, cica au zis vanzatorii ca Sambata dupa masa nu mai erau prezervative Editat Iulie 21, 2009 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate