carabulea Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 operatiunea "calul troian" ce a venit din partea rebelilor se pare ca nu prea a avut succes...razbunatorul nu a avut curajul sa iasa din anonimat...(probabil e placut sa te ascunzi ca un soarece in "burta calului")...parerea mea e c-a fost ca o sampanie fara acid...nu se compara nici pe departe cu starnescu (el e acid curat). astept sa va aud parerile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 23, 2009 Autor Share Postat Iunie 23, 2009 (editat) PAREREA MEA DUPA CE I AM DAT FILMULETU ALA CU MUC CEL M...MIJLOCIU SA IL POSTEZE ..SI NU A FACUTO...E CA E DE LA VOI.... VORBA AMERICANULUI ..... BUSTED... ATATA PIPI SI FAS MASSS.... TREBUIA SA AIBA SANGE SI SA IL PUNA !!!! Editat Iunie 23, 2009 de rocket1982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razbunatoru' Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 SE GASESTE LA VOI LA PECO PETROM PAPAS LA PETRECEREA BURLACILOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razbunatoru' Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 CE ESTE ASTA ? SE GASESTE LA CLUBUL DIN TULCEA TRICOU IEFTIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 SE GASESTE LA VOI LA PECO PETROM PAPAS LA PETRECEREA BURLACILOR SE GASESTE DAR, TIE NU CRED CA O SA-TI MAI FOLOSEASCA... TE STEPT LA ATERIZARE...DUPA ACEEA TREBUIE SA-TI SCHIMBI TOT SETUL CA ALEZAT NU MAI MERGE COORDONATELE LE AI, ASA CA ...TE ASTEPT... P.S. SA NU SPUI CA NU TE PRIMESC CU FLORI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmoto Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 CE ESTE ASTA ? SE GASESTE LA CLUBUL DIN TULCEA TRICOU IEFTIN Ma-i Maimutoiule ti-a fost frica sa te pozezi cu fata, sa nu te recunoastem cumva? Iar de tricouri ieftine stii foarte bine ca se gasesc doar la clubul Rebelimeai ... sau esti prost si nu mai stii de unde ai plecat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 24, 2009 Autor Share Postat Iunie 24, 2009 razbunatorule ...ce ai facut mami de l ai suparat pe rege? i ai dat JET? pune si filmuletu cu muc cel m....ijlociu ...nu fi rau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razbunatoru' Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Dar cine este ? sa vad ce postari a facut sa vad cu cine tine ? a zis ceva la adresa mea ? daca da ,vine si filmuletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate