andreizoicas Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Am desfacut telescoapele la o aprilia rs 250 ca sa inlocuiesc simeringurile si uleiul. In urma desfacerii am constatat ca doar unul din telescoape are arc in interior dupa logica mea nu e normal dar un alt posesor de rs spune ca asa e si la motorul sau. daca ati desfacut careva ....please feel free to advise!!!....e normal ?....sau cuiva i s-a parut in plus arcul din cel de-al doi-lea telescop? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMVampera Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Mane am si io o aprilia rs 125 ji la fel este si la mine. Deci stai linistit k asa e , cel putin la astea de 125. Unul e cu arc, unul e doar amortizor. Si mie mi sa parut ciudat, io kiar ma pusesem sa o vand... Dar am avut norok q un mecanic bun care sa uitat in cartea tehnica ca sa vada ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 la rs125,250 un amortizor e pt compresie si altu pt destindere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate