Sari la conținut

gabi_papi

Super Membru
  • Număr conținut

    837
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gabi_papi

  1. Adrian nu a spus despre intretinerea motocicletei care trebuie sa fie una perfecta, de la placute, lichide, lant, etc. Mai sunt si eventualele upgrade-uri necesare mersului pe circuit (scarite, carene, semighidoane, quickshifter, tractioncontrol, slipperyclutch, etc.) Nimeni nu a luat in vedere echipamentul pilotului care te poate tine 5 ani sau o zi (pana la prima cazatura). Aceste costuri sunt valabile daca nu avem nici o cazatura care poate lasa o gaura de la cateva sute pana la cateva mii de euro. Mult succes!
  2. Vreau sa multumesc pe aceasta cale lui TNG care a venit la MotoRC etapa 3 ca antrenor pentru Hondita mea. De la ratusca urata care abia accelera, nu statea pe viraje, suspensii ce sareau in sus la orice franare a facut portocala mecanica. Astfel am scos un remarcabil 1.49.9 cu suspensii si motor stock si gume uzate. Cand am vazut cum merge, aveam zambetul pana la urechi La final am obtinut un loc 4 dupa greii de la SSP600 Draghici, Petrovici si Mainescu cu un start luat cu a 2-a treapta Si cateva poze de la eveniment:
  3. RR-ul este cea mai mica dintre sportivele de 600.
  4. Nasol moment. Incerca sa incalzesti baia unde vine surubul, sau sa pornesti motorul pana la incalzirea uleiului si apoi incerci cu dalta.
  5. Dar e mai slab calitativ. Mergea pentru un touring dar la vitezane e alta treaba. Verifica si 7100, nu cred ca e diferenta mare de pret.
  6. Aici vorbim de Motul 5100 care este SEMI-SINTETIC ! Merge si la 20k rpm, dar viata motorului va avea de suferit. Recomand 7100.
  7. Doar daca nu depasesti 5000rpm si mergi numai vara. Pt primavara/toamna e cam gros.
  8. Alege SportSmart 2, te va tine garantat 15K km si dau un feedback mult mai bun decat Q2. P.S. Am mers cu amandoua, deci nu vorbesc din auzite
  9. Pt street racing recomand Dunlop SportSmart 2. aderenta si feedback bun. Se consuma greu. Mers, testat, apreciat.
  10. Depinde de ce buget ai si la ce folosesti moto: plimbari linistite, street racing sau trackdays.
  11. M-as baga si eu dar mers la relax, gen 80-110. M-am saturat de alergari.
  12. Merci Cesar ca mi-ai dat un punct de plecare. Nu cred ca exista suspensii setate la fel de la un pilot la altul. Dupa ce setarea by the book facuta de Cesar, a trebuit un we la Tg Secuiesc pentru testare unde am mai modificat atat fata cat si spatele (fine tunning). E muuult de mers pana sa ajung la setarile ideale, dar sper ca sunt pe drumul cel bun. Sunt fericit ca am incheiat anul cu o cupita de Locul 2, tinand cont ca am doar cateva iesiri pe Adancata. » Post actualizat in 22 Sep 2016 10:21 » Post actualizat in 22 Sep 2016 10:33 Momentan am alta problema: cam ating de asfalt cu carenele si buloanele. Si chiar ies din motor afara Dar o rezolv eu si p-asta
  13. Ai mers foarte bine tinand cont de conditiile avute. Ma bucur ca ai putut participa si in cursa. Pune mana si repara honda ca la primavara ai de lucru
  14. si pentru ca mitica a renuntat, si pentru ca emil a renuntat la locul I si pentru ca s-a mai iesit in decor, pentru ca a tinut cauciucu, pentru ca...
  15. Nuu Angel ! Sunt gume touring, nu ai ce cauta cu ele. Pentru circuit, prima investitie o faci in gume. E pentru binele tau, al motocicletei si al celorlalti. Pentru 200-300 lei poti lua 2 gume sh de circuit sa te tina un trackday in conditii de siguranta.
  16. La Kinkey, poti sta linistit, momentan
  17. Locurile sunt limitate la CMD Racing Academy !
  18. Eu franez in virajul mare de stanga pt ca accelerez inainte (spritz). Tu mergi mai smooth, de aceea nu ai nevoie de frana.
×
×
  • Creează nouă...