Rareshamico Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Salut! am si eu un yamaha majesty de 250 cmc,am mers cu el si mi sa desfacut variatoru! l-am dat jos si am descoperit ca sau tocit dinti de la "taleru" ala din spate care tzne rolele!accea piesa din otel,unde as putea gasi? sau pot sa merg cu el asa? se strica ceva? ROG NISTE RASPUNSURI URGENT!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boditza Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 poi risti sa descentrezi variatoru.. mai bine iti faci comanda p easyparts.nl sau p orice alt site si iti vine piesa de zici u k o ai stricata... e in jur de 30euro daca este cea p care se plimba rolele (asta am inteles io) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Salut! am si eu un yamaha majesty de 250 cmc,am mers cu el si mi sa desfacut variatoru! l-am dat jos si am descoperit ca sau tocit dinti de la "taleru" ala din spate care tzne rolele!accea piesa din otel,unde as putea gasi? sau pot sa merg cu el asa? se strica ceva? ROG NISTE RASPUNSURI URGENT!!!!!!!! ....ai gasit piesa? ....pune o poza daca poti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate