6speed Postat Iulie 10, 2009 Autor Share Postat Iulie 10, 2009 sper si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iulie 10, 2009 Autor Share Postat Iulie 10, 2009 nici nemtii nu mai sunt ce au fost odata. Am comandat furca,acum 2 zile,azi imi verific contul si imi luasera bani in plus pentru ambele piese,cu toate ca ,initial,m-au sunat si mi-au spus ca axul nu il mai pot aduce ca nu se mai fabrica,dar ca furca e ok. Azi le sesizez faza cu luatul banilor in plus din cont si imi spun ca furca e disponibila de abia in 27.10.2009 !!! ce dracu,bah,daca eu nu scriam mail,puteam sa stau ca prostu 8-10 zile sa astept posta ca venea DRACU !! Ok,acum sunt calm. Deci am ajuns de unde am plecat,adica nici unde. Cred ca ma paste tigania cu motorul din 1996,ca la asta vad ca piese doar daca imi fac singur. Daca traiam in America,rideam acum. La naiba ,in puii mei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iulie 12, 2009 Autor Share Postat Iulie 12, 2009 furca are acelasi cod si pe NX 250 1988.Ce chestie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdiac Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 (editat) Scuze ca ma bag si eu ... dar am nevoie de un capac de aprindere pentru Honda CS 125 din 1986... dar nu reusesc sa gasesc Editat Iulie 12, 2009 de vladdiac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 (editat) furca are acelasi cod si pe NX 250 1988.Ce chestie. hehe..hai ca sunt bune fichele la ceva,nu-i asa? pai baga un ochi pe la vanzari de piese poate dezmembreaza careva un dominator ce sa zic.. cat despre nemti, pai stii cum e..ai nostrii romani au ajuns peste tot, ce te mai miri Editat Iulie 13, 2009 de sailordana8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iulie 14, 2009 Autor Share Postat Iulie 14, 2009 mama lor de metale speciale si cementarile lu' peste. Mesaj completat astept sa faca "bing" cuptorul sa vedem ce aluat scoatem. Mmmm,sper sa fie delicios. Mesaj completat vineri vedem ce am copt Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate