destroyer Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Incepe concursul de Enduro Cross 2006. Prima etapa se va desfasura la Buzau - traseul de Motocross de la Izvorani- 24-25 martie. Tel: 0744562266 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 care va bagati?ioane, misti ceva?cata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 care va bagati?ioane, misti ceva?cata? Eu ma duc. Si cred ca vin cam toti amicii mei - Razvan, Vio, Amir, Luca, Cata, etc Intrucat e mai complicat cu cazarea pe-acolo cred ca plecam sambata dis-de-dimineata din Bucuresti si la 8 suntem la Izvorani. Seara dupa cursa punem motoretele pe remorci si plecam la Bucuresti. Taxa de participare e 20 Euroi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Oare nu va fi plecarea tot de la campingul acela unde am fost si in septembrie? Fiindca daca o tine vremea tot asa, e nasol sa dormi in cort sa nu mai vorbim de conditii de igiena. Daca nu vor fi peste 10 grade Celsius, eu nu ma duc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Nu stam tot la acelasi complex unde am stat la etapa de enduro? Daca fac rost de troliu vin si eu sa ma troliez din mocirlele alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Nu stam tot la acelasi complex unde am stat la etapa de enduro? Daca fac rost de troliu vin si eu sa ma troliez din mocirlele alea. Parcul va fi la circuitul de motocross. Asa cum stiti, e in plina salbaticie. Cum zicea si Okesz, statul la cort nu e o varianta pe vremea asta. La tabara nu se poate sta - nu au cum sa incalzeasca. E un singhur hotel in zona, langa tabara, Hotel MCPietroasa - 3 stele si cam scump. Daca nu ma insel, mai e unul cum vii dinspre brasov spre tabara, pe dreapta. Si mai sunt hotelurile din buzau. Pana la urma, de la izvorani la buzau sunt 20 minute cu masina. Si de la Bucuresti la Izvorani faci 1.30h cu masina dis de dimineata, cand nu e trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 SIGUR se tine ??? aprobare FRM ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
destroyer Postat Martie 15, 2006 Autor Share Postat Martie 15, 2006 Atasat aveti regulamentul particular unde gasiti toate detaliile inclusiv numere de telefon de la hotelurile din zona (3 buc). Daca vreti si hoteluri din Oras (20 de minute by car), spuneti. Din pacate nu s-a putut muta concursul in alt weekend, deoarece tot sezonul este super-ocupat si FRM nu gasit nici o portita. De exemplu, ultima etapa va fi la Zarnesti in octombrie. Prognoza pentru 25 nu suna foarte rau , in jur de 11 grade, partial insorit. regulament_particular_enduro_cross.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 cel putin 2 buc. enduristi de la Deva, PREZENTI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Eu ma duc. Si cred ca vin cam toti amicii mei - Razvan, Vio, Amir, Luca, Cata, etc Schimbari de plan - o sa vin doar ca spectator. Am cazut sambata nasol si cred ca mi-am fisurat peroneul pe care abia il reparasem . Azi fac o radiografie sa vad ce e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 ce sa fie ma, e ghips 2 saptamani, si reumatism peste 15 ani.oricum, de acum te voi suna inainte sa plec la peste, sa iau o prognoza meteo adevarata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 ce sa fie ma, e ghips 2 saptamani, si reumatism peste 15 ani.oricum, de acum te voi suna inainte sa plec la peste, sa iau o prognoza meteo adevarata Am facut radiografie - oasele sunt OK. Cred ca e doar o entorsa. Insa oricum nu vin decat ca spectator. O las putin sa se repare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Are cineva clasamentul final la cele 3 clase?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate