Bogdan D. Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 mi s-su ars diodele si as vrea sa stiu daca are cineva de vanzare???deci chiar am nevoie de ele si mai este o problema...am auzit ca se poate modifica pionul de marsier ca sa se poata face treapta a 5 ....este adevarat???dc este adevarat as vrea sa mi se spuna si mie cum se face...ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Martie 14, 2006 Autor Share Postat Martie 14, 2006 chiar nu ma ajuta nimeni?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 cu diodele nu stiu ce sa-ti zic, suna si tu pe la oamenii care vand piese de schimb pt comuniste cat despre treapta a 5-a, cauta cu atentie pe forum ca s-a discutat destul de mult treaba asta succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoindianu Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Poti mesteri diode din unele de Dacia. Cat despre a 5-a, desfa cutia si daca nu intelegi singur cum, lasa-te pagubas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoindianu Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Poti mesteri diode din unele de Dacia. Cat despre a 5-a, desfa cutia si daca nu intelegi singur cum, lasa-te pagubas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Martie 14, 2006 Autor Share Postat Martie 14, 2006 cu diodele de dacie nu iese treaba prea buna....incarcarea nu este prea stralucita......imi baga prea putin curent..........si e km naspa.....si de la cei care aduc piese nu pot sa cumpat pt k ei vand diodele doar cu alternatoru......nu dau banditii separat .......si ma gandeam ca poate aveti voi asa ceva... ms pt raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate