Sari la conținut

Motoindianu

Membru
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Motoindianu

  1. Iau rezervorul de JAWA daca mai e valabil. 0734919681astept pentru detalii.
  2. Salutare! Cumpar motor de bicicleta rusesc KO-D8, sau similar. Nu trebuie sa fie neaparat functional,doar complet. A fost montat pe mopede RIGA-13. 0734919681 insistati !!
  3. Sa-l iau sa-mi impinga scutericiu? Cand plecati?
  4. Hai ca a-ti inceput sa dati la rate! Ne vedem la Boboci!
  5. Mama nenica de cand ai harta asta ? Din 49 sau din 56 ? ai luat-o cu motociclete cu tot,nu? Haida! Am gresit citatu'!
  6. Stati ma,ca mi-a venit o idee ! sarim cu castile pe cap ! Numai sa nu se supere Ciprian ca ii ciobim bazinul !
  7. Vine vre-un doctor de oase? Ca poate sarim dracu in bazin asa cum e! Gol !
  8. Numai intre prieteni, TzuTzu, altfel ma feresc ca dracul de tamaie ! Nici sa nu aud !
  9. Bai baieti, vinul este minunat la Mizil, ca intotdeauna, dar eu m-as multumi si cu niste drojdie ! Distilata bine'nteles !
  10. Ce mai faceti mai baieti? Sunteti gata sa ma primjti si pe Mine ? Ce mai faceti mai baieti? Sunteti gata sa ma primjti si pe Mine ? A zis Pedro ca ma aduce cu 110 la ora, asa ca toti banii se duc pe banzina. Daca mai aveti niste drojdie de la vinul de anul trecut, puteti sa o aduceti. O beau eu ! O si car de jos daca voi nu puteti !
  11. Da cu TRABANTU e voie, Nenea ? Ca si el tot un fel de motoreta e.
  12. Se aude un zvon, cum ca salonul de anul acesta ar fi de Paste. Foarte tare, nu ?
  13. Bine ai venit printre noi, motociclistule ! Sa ne vedem sanatosi pe sosele si asfalt uscat.
  14. Acum vre-o 5 ani i-am facut alai cu motoarele la nunta. Acum ca s-a casatorit cu cerul, o sa facem la fel. Dar cu sufletele goale si cu mintea chinuita de neantelegere.
  15. La un v-2 carburatoarele se regleaza asimetric, in functie de CO pe fiecare cilindru in parte. Asta daca bineinteles carburile sunt sincronizate corect.
  16. Cand a ajuns sa fie intins la max.
  17. Rotax 123 incepe sa traiasca la 6500 rpm. La 8250 rpm deschide valva la esapament si merge in plin. In mod normal nu ai ce sa schimbi vitezele sub 10000 rpm. Incearca sa nu scazi motorul sub 7500 rpm. Si daca e veche, 93-94, taie-i toba si curat-o.
  18. Loctite 243. 2333011, undeva in zona Romaero Baneasa.
  19. Pe lemnele alea te urci linistit cu o motoreta de trial. Cu cauciucuri corespunzatoare, binenteles. Presiunea in roti conteaza de asemenea. In astfel de cazuri, vii cat se poate de tare cu viteza a doua (pleci cu a 2-a de pe loc daca e cazul) si tii motorul jos in ture, la limita calarii. Totul se face in picioare, putin pe spate. In locuri ca asta trebuie un pic de tehnica de trial.
  20. Este dop tehnologic pentru rampa principala de ungere.
×
×
  • Creează nouă...