Deus`Absconditus Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Festivalul S.O.S. Castelul va avea loc intre 17 si 26 iulie 2009 in Hunedoara la Castelul Corvinilor si in fiecare noapte incepand cu orele 22.00 pe perioada festivalului, Castelul Corvinilor gazduieste Proiectul Cultural DRACULA Nights at The Corvin`s Castle ... <---Click <---Click Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 (editat) Up! Up! Filme bune , care noaptea isi fac efectul foarte bine . Va asteptam cu bere multa si palinca de`a noastra. Editat Iunie 25, 2009 de Biraidarita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Iulie 14, 2009 Autor Share Postat Iulie 14, 2009 REMEMBER DRACULA NIGHTS 17 - 26 iulie SOS Castelul & Dracula Nights At Corvinilor Castle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Suna bine, saptamana trecuta am fost pe la castel, deci cred ca am sa mai fac un drum pe sambata pana duminica. Apropos, locuri de parcare or sa fie? Bikeri pe sambata- duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate