Sari la conținut

Biraid

Super Membra
  • Număr conținut

    1.123
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Biraid

  1. Se vand urmatoarele: - Cască Nolan N62, Angel Pink Pulsar, marimea XS, 1380g, purtata 1 sezon doar cu cagula. Se prezinta impecabil, la cutie, cu doua viziere (una clara si una fumurie tip oglinda) - Manusi Ixon Rs Gloss Lady, marimea XS, textil cu piele, purtate 1 sezon, nu prezinta defecte. - Geaca textil Spada Serena, marimea L, se prezinta impecabil. Protectii coloana, umeri, coate, tricolor: roz, negru, alb. - Ghete Probiker damă, marimea 36, talpa cauciuc, protectii glezna, intarituri. Se vând toate la pachet Nu m-am gandit la un pret, dar pentru o suma ok, le dau pe toate cu drag, eu nu ma mai folosesc de ele si nu vreau sa se puna praful pe ele. 0727937015
  2. @IceLord, nu pe mine m-ai servit cu alune, dar sa stii ca nu stricau in meniu. ) @Taz, da. Si chiar de vineri. Stiu ca lumea se gandeste la faptul ca evadeaza intr-un weekend si uita de tot, insa, e putin deranjant sa le vezi pe toate doamnele si domnisoarele frumos aranjate si viberi seara deja wc-urile la 6 seara sa fie pline de voma, pişu şi caca pe langa. Iointeleg ca uitati de toti, dar si la un asa diametru sa dai pe langa?! Oricum, noroc s-a avut cu langosii unguresti de la poalele cetatii.
  3. Mult mai slăbuță ca anul trecut. Pe lângă partea cu concursurile, toaletele iarăşi deplorabile, băutura nediversificată şi puțină.
  4. Buna tuturor. Va scriu in legatura cu mancarica Fromm, pentru cei care au auzit de ea. Stiti cumva daca se gaseste pe undeva pe la noi prin tara de aceasta mancare? Este cotata international cu 6 stele. Detin un bulldog englez, iar cel mai ok pt el e hrana free corn&grain. Daca raspunsul e negativ, m-ar interesa si pe mine o parere legata de o mancarica buna pt bulldogi. (Exclud deocamda royalul cu mancarica speciala pt bulldogi englezi) multumesc.
  5. Român plecat în străinătățuri.
  6. Io cred CĂ COculeț e furios ca băietul nostru cu Harli o are mai mare ca el.
  7. Rip le coc... sportif. Recunoaste ca băleşti cand vezi cate-un Harli, dar, stii cum e cu strugurii coculeț, a? Totusi, băietu cu Harli cum ie? » Post actualizat in 11 Sep 2014 22:53 P.S. Coculeț, preinfartul nu exista, nici măcar preinfarCtul. PUPĂ
  8. Biraid

    Accident in Covasna

    Singura idee a mea ce se contureaza dupa balacareala asta pe aici, este aceea ca Antonescu trebuia sa o mai tina vreo juma de an, maxim un an.
  9. Tarka Tarka, dragut ca deobicei. Vrem doar sa reintregim familia. Un Bulldog ma mai tine si pe mine de vorba.
  10. Salut. Aveti careva Bulldog Englez? Nu tin neaparat sa fie dintr-o canisa, ci sa fie lenes, sa sforaie mult si sa vorbeasca cu mine pe limba lui. Astept cu interes.
  11. TEO, ti-o iei pe coaja, oricat de mica as avea palma. ) XXS/XS. Manusi piele negre.
  12. Are cineva manusi de piele negre (poate si ceva cu roz pe langa) xxs, sau xs? Merci
  13. Nu ma trimiteti la canise de pe net din start ca nu vreau. Intreb daca sunt printre voi care au bulldog englez. Ma intereseaza. Multumesc.
  14. Casca Airoh Speed fire blue edition, marimea S, purtata de la inceputul sezonului astuia doar cu cagula, nu a fost scapata, zgarieturi fine pe viziera. Pret 250 lei.
  15. Cineva manusi de vanzare masura xs-s? sa dea bine, ca vine primavara.
  16. Miriam, in urmatorul weekend ne luam fotograf.. Ca adevarate enciclopedii deschise gasim p-aici
  17. I-auzi Samiro, suntem badass doar la suprafata. Recunoaste acum ca nici macar nu stii cu ce "se mananca" aceasta "arta"! Plictisito!
×
×
  • Creează nouă...