XorX Postat Ianuarie 20, 2004 Share Postat Ianuarie 20, 2004 voi ce ati alege intre un intruder de 400 (1994) si un vulcan de 400 (1995) Daca are cineva o parere, fac cinste cind o sa vin cu motoru' la prima intilnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Ianuarie 20, 2004 Share Postat Ianuarie 20, 2004 intruder rocks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 20, 2004 Share Postat Ianuarie 20, 2004 Intruder! Si asta pentru ca am Intruder de 1400. Ar fi aiurea sa spun altfel. Dar e de 1400 cmc asa ca ce stie pentru cubajul asta e super. Are putere si cuplu mare. Nu stiu cum se comporta unul la doar 400 cmc. Du-te la profilul meu si vezi poza. Sau pentru date tehnice la www.motorbikes.be Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Ianuarie 22, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2004 merci, tot asha ma gindesc shi eu, iar inplus au service in buc (am inteles ca pt kawasaki e in Ploiesti????.... cine naiba se duce pina acolo.... mai ales daca nu mai merge ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Ianuarie 22, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2004 In afara de chestia cu service-ul ar mai fi ceva probleme cu vulcan-ul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myagi Postat Ianuarie 22, 2004 Share Postat Ianuarie 22, 2004 In afara de chestia cu service-ul ar mai fi ceva probleme cu vulcan-ul??? Cu Vulcanu' ar fi,... sa ai grija sa nu erupa sub tine! In rest, spor la achizitionat motorul, oricare ar fi el! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate