Bal00 Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Am plecat de pe loc , motorul nu era bine incalzit si mi-am bagat umpic mana in gaz in antaia si dupa cateva clipe nu mai vroia sa traga aproape deloc , am oprit pe dreapta si am plecat din nou fara sa se mai intample sa nu traga!!! Stie careva care ar fi buba ????? Este ceva nasol??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bal00 Postat Iunie 25, 2009 Autor Share Postat Iunie 25, 2009 Aveam o singura linie la caldura!!! si este pe injectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Vai, dar sa nu mai faci niciodata asa! Sa o incalzesti de fiecare data cand pleci pana la jumatate, altfel o sa ti se ude aprinderea de la ulei si e buba mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 altfel o sa ti se ude aprinderea de la ulei Ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Ce ? incearca sa citesti printre randuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Din ce an este FZ6-ul ? Dupa ce ti-a facut figura, ai oprit motocicleta din cheie ? Parea sa miroasa puternic a benzina in jur ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bal00 Postat Iunie 28, 2009 Autor Share Postat Iunie 28, 2009 (editat) Am tras pe dreapta am scoso pe liber am bagat din nou in antaia si am plecat fara probleme.Ma intereseaza daca este ceva serios ceea ce m-i sa intamplat. Ms motorul este 2004 injectie (nu mirosea deloc a benzina si nu mi-a murit motorul) Editat Iunie 28, 2009 de Bal00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate