Sari la conținut

Bal00

Membru
  • Număr conținut

    366
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bal00

  1. » Post actualizat in 12 Sep 2016 12:52
  2. » Post actualizat in 12 Sep 2016 12:36 Se pare ca tu ai o problema cu el! I-l Cunoști personal de iti dai cu părerea? Eu i-l cunosc destul de bine si nu cred ca esti in măsura sa judeci pe nimeni si mai ales sa iti Bati capul daca împrumuta sau ce face el cu motoarele!
  3. Sincer oameni buni ce atâta tam-tam pe acest subiect! Cred ca cel mai important lucru este ca omul este in viata si nu s-a întâmplat alta tragedie! E strict problema lui ce va face cu motorul si cum va cădea de acord cu proprietarul mobilului! Numai el stie cum s-a întâmplat si prin ce a trecut! Hai sa încheiem acest subiect! Mulțumesc! » Post actualizat in 12 Sep 2016 09:48 » Post actualizat in 12 Sep 2016 09:49 Băiatul a specificat ca el nu stie ce sa întâmplat, nu ca nu stie băiatul implicat in accident ce sa întâmplat! Citește te rog înainte sa scrii!
  4. » Post actualizat in 12 Sep 2016 04:35 Daca va uitați mai bine la imagini partea din spate este intacta! Codița nu are nimic, doar roata din fata este distrusă!
  5. Nu cred ca sunteți in măsura sa va dați cu părerea, atâta vreme cat nu ati fost de fata! Omul a fost lovit in partea din spate, si asta a dus la inevitabilul accident! Mai întâi informati-va si apoi acuzați! Băiatul nu se da de azi pe maine pe motor! Are ceva experiența in spate, si nici un accident pana in prezent!
  6. Salutare. Am un cbr 600 rr 2008 si as vrea sa`i schimb Antigelul. Imi spuneti va rog ce tip de antigel si ce cantitate trebe sa bag ?? Multumesc
  7. Din pacate si cu o seara inainte a mai avut loc un accident moto tot in BV si din nefericire a decedat baiatu !! 2 zile 2 accidente 2 morti (( R.I.P !!
  8. Bal00

    BURSA LOCALA Brasov

    Vand geaca piele AlpineStars marimea 48 dar tind sa cred ca este marimea 50 pentru ca eu port 48 la combinezon Berik iar geaca asta imi este destul de larga !! Pret 450 ron , stare super buna !! Tel. 0761685596
  9. Salutare. Am nevoie de lampa Stop de sub codita si capacul care mascheaza evacuarea pentru un 600 RR 2008 !! Am postat aici gandindu`ma ca fiind detinatori de rr`uri ati putea avea idee de unde as putea face rost !! Multumesc !!
  10. Pozitia este aceasi si pe GSR si pe Z750 si pe Hornet !! Zetul este putin mai nervos decat celalalte si chestia faina este ca NU are Zvacul ala de rahat la 7-8000 de ture !!! Trage de jos si pana sus la fel !!!
  11. Vreau sa schimb Un Kawasaki Z750 2008 ABS cu un CBR 600 RR model 2007-2008 , daca exista vreun doritor sa nu ezite sa ma contacteze !!! Multumesc ( Sper sa nu deranjeze postul meu ) !!
  12. BRAVO !!! Trist dar Cand esti PROST si Viat`i Grea !!!
  13. Cine mama dracului ii permite sa conduca la 84 de ani..?????????? FMM de carcei..!!
  14. Am avut si hornet si FZ6 si amandoua au fost excelente..!! GSR n`am avut si nici n`o sa`mi iau vreodata pentru ca nu`mi place deloc !! ( Eventual GSR 750 ) )
  15. Bal00

    Bursa locala - Timisoara

    Salutare , Imi cer scuze ca postez aici dar in alta parte nu stiu unde!!! Vreau sa cumpar o masina din Timisoara si as vrea sa stiu cat dureaza scoaterea fiscalului la voi in Timisoara!!! Multumesc si atept un raspuns.. Seara faina sa aveti
  16. Bal00

    Yamaha r6 :X

    Din cate vad nu este singurul caruia i sa sters contul..!! Sunt prieten bun cu Alexandru si chiar ma sunat si mi`a zis ca i sa sters contul fara niciun motiv!!! Sper sa nu fie vorba de ABUZ..!! Din cate stiu prima data se da WARN si nu se sterge direct contul.. Din moment ce i sa sters contul trebuie sa fie si niste motive bine intemeiate !! Eu unul astept ca cel care i`a sters contul sa ne explice si noua motivul/motivele!!! Zi faina..
  17. Avea geaca , manusi si casca..!!
  18. Haideti sa va explic eu cum au stat lucrurile cu 2 minute pana la accident si cu vreo 2 ore dupa accident.. aseara pe la orele 22:00 - 22:30 eu si cu Marius ( baiatul care a vazut tot ce sa intamplat ) ne indreptam spre casa. Pe la judetean ne`au prins din urma Fra cu Rubanu si la semafor la mikado am prins rosu toti!! Marius si cu fra au plecat amandoi spre noua iar eu am facut stanga pe uranus pentru a ajunge la garaj. Am ajuns la garaj , am bagat motorul si primesc un telefon de la Marius ca Fra a cazut in noua , ca este singur si nu stie ce sa faca!!! In 2 minute am ajuns la accident , Fra statea in fund pe iarba si-mi zicea ca il doare doare doare si nu poate sa respire. La nici un minut un echipaj SMURD a ajuns la accident si au inceput sa se ocupe de el. Incercau sa`l intinda pe spate dar nu se putea ( cred ca il durea foarte tare ) si zicea incontinu ca nu poate sa respire , i`au pus masca de oxigen dar din cate am vazut eu nu ajuta la nimik ( in momentul ala iau taiat tricoul si ziceau ceva de stern ca ar fi fost impins spre inainte de la lovitura cu spatele in bordura!! Au scos ceva aparatura si atat am inteles ( hai sa`i facem ) banuesc , ca era vorba despre coma artificiala. la cateva secunde sa uitat spre mine si parca incerca sa-mi zica ceva cu privirea si sa stins sub ochii mei (( De la 22:45 pana aproape de ora unu au incercat sa`l resusciteze dar din pacate nu sa mai putut face nimik!!! ( Am stat de vorba cu Marius si mi`a explicat tot ce sa intamplat : Marius mergea spre noua si dintr`o data a vazut cum Fra il depasea. La nici 5 metrii dupa ce la depasit a vazut motorul cum a inceput sa tremure sub Fra , la auzit pe Fra tipand foarte tare , motorul sa pus de`a latul pe banda si in momentul ala la aruncat pe fra de pe motor. motorul sa dus in copac si Fra sa izbit foarte puternic cu spatele de o bordura!!! Fra sa tarat singur pana pe iarba , avea pantalonii cazuti pana aproape de genunchi si la rugat pe Marius sai ridice pantalonii pt ca simtea frig ( Casca era pe cap ) In momentul ala am ajuns eu la locul accidentului. Ce a urmat am postat un pic mai sus!!!
  19. Daca eram cadru medical iti puteam da o explicatie dar cum nu sunt...!!!
  20. Aseara in jur de ora 22 ne`am intalnit pe calea bucuresti la semaforul de la mikado , ne`am salutat si fiecare si`a vazut de drumul lui spre casa iar la nici 5 minute am primit un telefon ca a cazut Fra!!! Cand am ajuns la locul accidentului Fra statea in fund pe iarba si respira destul de greu , imi spunea ca il doare si ca nu poate sa respire. In nici doua minute a sosit un echipaj SMURD ( Promtitudine maxima ) I`au indus coma artificiala , sa uitat la mine a inchis ochii si gata a fost ((( Medicii de pe SMURD sau chinuit pana in jurul orei 1 noaptea sa`l resusciteze dar deja era gata!!! Dumnezeu sa`l odihneasca , Mergi cu bine prieten bun !!!!!!!!!!
  21. Ok mersi mult pentru ajutor!!!
  22. Salutare! Acum cateva zile am cazut cu Zetul meu intr-un sens giratoriu.. Pata de motorina in sensul giratoriu si am cazut pe partea stanga ( Sa polizat capacul de la alternator ori ce o fi el dar treaba naspa este ca sa polizat destul de rau si vreau sa cumpar unul nou!!! Stie careva unde as putea sa gasesc acel capac de la motor de pe partea stanga??? kawasaki Z750 2008 Multumesc!!!
  23. Bal00

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Hop si rogerrrrrrrrr..!!
  24. 200 lei pret fix si iata link`ul: http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-second-hand-vand+capac+monopost+pentru+kawasaki+z750+2007-2011+250+ron+ori+il+dau+la+schimb++-188897.html Nu stiu daca se potriveste cu 2004-2006
×
×
  • Creează nouă...