smile Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 avetzi idee cu ce as putea sa inlocuiesc si eu niste carbuni pt o yamaha tdr 125......am vrut sa ii iau originali......dar costa 30 euro.....ceea ce mi se pare foarte moolt pt 2 carbuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_i_d_e_r Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 mergi la un magazin cu piese auto si vezi cum sunt aia de Dacie; daca nu vezi pe la rusi ce se potriveste Daca sunt mai mari ii pilesti, mai mici sa nu iei. Ideea e sa fie pozitionat firul ca la cei vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 avetzi idee cu ce as putea sa inlocuiesc si eu niste carbuni pt o yamaha tdr 125......am vrut sa ii iau originali......dar costa 30 euro.....ceea ce mi se pare foarte moolt pt 2 carbuni Eu in general votezi pt.piese originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 VEZI la MAO el are! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 17, 2006 Autor Share Postat Martie 17, 2006 ok ms mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 17, 2006 Autor Share Postat Martie 17, 2006 ms mao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 18, 2006 Autor Share Postat Martie 18, 2006 (editat) ms mult mao stii ce inseamna asta nuh?! Editat Martie 18, 2006 de smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 ms mult mao stii ce inseamna asta nuh?! Vezi sa ne tii la curent cu evolutia carbunilor! Nu de alta dar poate avem si noi nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 18, 2006 Autor Share Postat Martie 18, 2006 Vezi sa ne tii la curent cu evolutia carbunilor! Nu de alta dar poate avem si noi nevoie. ca sa ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 ca sa ce? DE ce mai Citezi un paragraf daca nu-l citesti sau poate nu l-ai inteles. Iti mai explic odata: Daca este de durata treaba si sunt fiabili carbunii dam si noi comanda la MAO! Acum ai inteles? Asta bine inteles daca vrei nu te obliga nimeni , sa-i faci reclama lui MAO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 ca sa ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 19, 2006 Autor Share Postat Martie 19, 2006 mie sincer nu mi s`a parut ca asta vrei sa zici....in fine nu conteaza....oricum mao nu mai are nevoie de nici o reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 mie sincer nu mi s`a parut ca asta vrei sa zici....in fine nu conteaza....oricum mao nu mai are nevoie de nici o reclama ALELUIA!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 plictiseala mare nu? Nu Nu! Eu am activitate la greu nu fac fata. Dar nici la altii nu vreau sa dau ca-s zgarciob! Vreau sa fac numai eu bani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 21, 2006 Autor Share Postat Martie 21, 2006 adevarat....plictiseala ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate