fressko Postat Iulie 30, 2003 Share Postat Iulie 30, 2003 salut! Nu cumva are cineva un grup cardanic de simson solo in plus?...propun un schimb, eventual, cu alte piese. Am pe al meu grup de atas si nu prea fuge cum vreau. mersi bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 salut! Nu cumva are cineva un grup cardanic de simson solo in plus?...propun un schimb, eventual, cu alte piese. Am pe al meu grup de atas si nu prea fuge cum vreau. mersi bogdan Amo coroana noua pentru solo pinion de atac bun nu am dar la sfarsitul lunii iulie primesc grup de ataj si mai vorbim. Daca te ajuta coroana da un semn . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fressko Postat Iunie 17, 2007 Autor Share Postat Iunie 17, 2007 cine doreste cauciucuri folosite pe 18 toli, de la simson? in timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate