flx Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Salut, Are cineva idee unde pot gasi suruburi de genul celor folosite pentru prinderea parbrizului de carena? Cele existente sunt de doua dimensiuni si as dori sa le inlocuiesc cu unele care sa fie toate la fel. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Salut, Are cineva idee unde pot gasi suruburi de genul celor folosite pentru prinderea parbrizului de carena? Cele existente sunt de doua dimensiuni si as dori sa le inlocuiesc cu unele care sa fie toate la fel. Multumesc anticipat! Buna nu stiu exact la ce te gandesti ,dar poate te ajuta click aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 nu stiu ce format au suruburile pe care le cauti , dar daca te pot ajuta niste suruburi de Al culoare rosie marime cred ca 6 iti dau cu placere cate bucati vrei (am 100). Da pm daca vrei. Norocc Sunt ceva genul celor din poza (cele scurte) doar ca sunt rosii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 Sint mai scurte si cu capul plat si lat. Sint suruburi Philips 2, adica "in cruce". Ma refer la cele originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Magazinul Suruburi si Piulite ...pe Mosilor in dreptul lui Eminescu gasiti ce nici prin cap nu trece nimanui (plus rulmenti si la comanda) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate