Sari la conținut

flx

Super Membru
  • Număr conținut

    106
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de flx

  1. PNEUROM - demontat roata, schimbat cauciucul, echilibrat, montat la loc - 60 RON. Programare prealabila la 350.40.02, program L-V 9:00-20:00. Sambata nu stiu daca au deschis.
  2. flx

    Iar. Rs50 Cu Mazda.

    i-am vazut aseara la municipal. erau doi - pilot si pasager. unul dintre ei era lovit la cap - probabil ca i-a sarit casca celalalt era lovit la barbie. aratau destul de rau, poate ca si din cauza socului. nu mi-am permis sa-i intreb pe prietenii lor detalii despre accident insa am tot cautat pe forum pentru a afla noutati.
  3. se pare ca viteza maxima e pe undeva pe la 120 de km/h http://www.gazeta.ru/oa_134068_options.shtml
  4. eu zic ca ar trebui totusi schimbata imaginea din profilul tau
  5. atasez si eu doua poze, din dorinta disperata de a mai acumula un post
  6. deci pana la urma ai luat-o ... felicitari!
  7. erau misto, chiar imi placeau. si exista si acel motan care aparea (aproape) numar de numar.
  8. aveti idee cum se poate scoate toata benzina din rezervor? altfel spus ... cum se goleste rezervorul?
  9. mesajul si poza din avatar se cam bat cap in cap :-)
  10. Am vazut in Italia, la Panorama, la aproximativ 50 de euro. Un singur dispozitiv si doua casti, pentru pilot si pasager.
  11. esti tare la si mai mare. gropi mai adanci, namol mai mult, apa din belsug, cauciucuri cu ceva crampoane ... PS. macar e de apreciat ca nu ne-ai stricat sambata chemandu-ne sa te scoatem de acolo :-)
  12. Se pare ca ai procedat corect. Citez din manual: Lubrication A lubrication of the chain is necessary when the chain is dry as well as after travels in the rain or on wet roads. A heavy oil e.g. SAE90 is prefer due to the better adhesion to a lighter oil. • lay on the oil laterally on the roles, so that it penetrates to the roles and members. Lay oil likewise on on the O-rings. Wipe off the surplus oil. • clean and lubricate a dirty chain with petroleum or diesel oil.
  13. Poate reusiti sa corectati. Nu da bine chiar pe prima pagina. Hmmm ... vad ca ai intrat. Bine ai venit! OK, ar trebui sa stii cateva reguli
  14. meteor (www.meteor.ro, www.wd40.ro)
  15. depozitul de anvelope (www.depozituldeanvelope.ro) ANVELOPE MITAS 90/90-21 54T TT E-07 909021 143.00RON/buc
  16. Are cineva idee unde pot gasi un cablu de kilometraj pentru GPZ?
  17. Salut, In momentul de fata motocicleta are ambele cauciucuri Metzeler ME 1. Ma intereseaza sa-l schimb pe cel de pe spate, cu toate ca este inca destul de bun. Ca varianta ar fi Mitas-ul care are ca principal avantaj faptul ca este ieftin. Si acum intrebarile: - mai are cineva pe GPZ cauciuc MITAS pe spate? daca da, cum se comporta, cum se uzeaza, aderenta, cum suporta umezeala, etc. - este indicat sa desperechez cauciucurile (adica sa raman cu metzeler pe fata si cu mitas pe spate) sau ar fi mai bine sa achizionez tot un metzeler? - in afra de pneurom, cine mai vinde metzeler in bucuresti? multumesc!
  18. Ti-am atasat schema electrica. Sper sa-ti fie de folos.
  19. Salut, Are cineva idee unde pot gasi suruburi de genul celor folosite pentru prinderea parbrizului de carena? Cele existente sunt de doua dimensiuni si as dori sa le inlocuiesc cu unele care sa fie toate la fel. Multumesc anticipat!
  20. @declspec: Salut, Am vazut pe un forum ca ai/aveai niste probleme cu motocicleta - ceva legat de partea electrica, semnalizari, butonul stop/run, etc. In cazul in care te ajuta, iti pot pune la dispozitie schema electrica a motocicletei.
  21. intre 1150 si 1250, conform manualului
×
×
  • Creează nouă...