Uzzy77 Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 bine ca mai respiri....motoru era destul de pilaf.....ala cu opelu era vreun mos ceva? vreo femeie? sau pur si simplu vreun martalog boem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvaN- Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Motoru nu e chiar pilaf, poate ti s-a parut pilaf din cauza carenei din fata care era sparta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TufY Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 soferul masinii are 61 ani....... si era cu o fata... imi aduce unele acuze ca eu sunt de vina ca as fi avut viteza..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 dupa aproape 2 luni de la producerea accidentului sincer nu prea mai conteaza ce iti aduce tie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TufY Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 mda dar o sa il dau in judecata....... pt ca a fost un nesimtit si nu a dat nici un semn l-am sunat timp de 1,5 luni sa ne intalnim si ma tot amana ba ca e plecat din bucuresti ba ca are o inmormantare ba ca ma suna el saptamana viitoare........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate