Merishor Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Sambata , 3 iulie 2009 in Piata Constitutiei la ora 19:00, fenomenul numit Extreme Advanture.Nu stiu exact cu ce "se mananca" ,sunt relativ noua in lumea moto si nu am mai participat la un astfel de eveniment,dar de indata ce m-a anuntat o prietena ca a vazut la Antena 1 la "Dimineata cu Ravan si Dani" m-am grabit sa postez si sa intreb,daca se merita sa mergem,ce putem vedea acolo si cine ma ia si pe mine ) Extrem Adventure * Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Sambata , 3 iulie 2009 in Piata Constitutiei la ora 19:00, fenomenul numit Extreme Advanture.Nu stiu exact cu ce "se mananca" ,sunt relativ noua in lumea moto si nu am mai participat la un astfel de eveniment,dar de indata ce m-a anuntat o prietena ca a vazut la Antena 1 la "Dimineata cu Ravan si Dani" m-am grabit sa postez si sa intreb,daca se merita sa mergem,ce putem vedea acolo si cine ma ia si pe mine ) Extrem Adventure * * stii cumva unde gasim vreun program, ceva cu ore si participanti? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 acelasi: /index.php?showtopic=386915 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merishor Postat Iulie 4, 2009 Autor Share Postat Iulie 4, 2009 Rog administratorii sa stearga acest topic din moment ce mai exista unul ,imi cer scuze ,nu am vazut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate