puya123123 Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 salut,m-am decis sa imi pun si eu un claxon functionabil pe rs,si maine chiar vreau sa cumpar unu,stie cineva ce fel de claxon trebuie?(eu nu am manual la motocicleta si nu ma pricep..) bateria este de 12v .. multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 cred ca orice claxon de 12 v ....cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Am eu unul moto ... de fapt 2 ! Daca esti interesat da repede un tel ca sunt la galati si omul cine la noapte! Stefan - 0744 392 703 Pretul ...nu ma pricep.... cat un claxon de dacie 1310 Nu stiu cu ce prindere iti trebuie tie ( eu am doua de care nu ma folosesc ) : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate